FOLLOWERS

Friday, 24 January 2014

APALAH NAK CERAI-CERAI NURUL !!!!!!!!!

MSTAR

Surat Perjanjian Perceraian Nurul Izzah Tersebar Di FB

PETALING JAYA: Sebahagian isi kandungan perjanjian penyelesaian perceraian dipercayai di antara Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar dan suaminya, Raja Ahmad Shahrir Raja Salim tersebar luas di laman media sosial, Facebook pada Jumaat

.Isi kandungan perjanjian itu yang dimuatnaik oleh seorang pengguna di laman tersebut menunjukkan ia menyerupai draf surat oleh pejabat peguam.Antara yang terkandung dalam perjanjian tersebut adalah mengenai persetujuan kedua-dua belah menyelesaikan isu perceraian, tuntutan selepas perceraian dan hadhanah anak-anak mereka secara damai.Menurut surat perjanjian itu, mereka juga bersetuju kes tersebut diselesaikan tanpa membabitkan sebarang perbicaraan di mahkamah.Dalam pada itu, pasangan tersebut juga didakwa.

atelah membuat satu perjanjian mengenai beberapa perkara lain di mana ia akan berkuatkuasa dari tarikh perjanjian penyelesaian itu ditandatangani.Bagaimanapun, kesahihan mengenai surat perjanjian itu tidak dapat dipastikan.Pada Khamis, Nurul Izzah disahkan memfail penceraian terhadap suaminya di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan.

Pemeriksaan rekod mahkamah oleh The Star Online mendapati kes perceraian antara Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan suaminya itu wujud.Nurul Izzah, 33, membuat tuntutan fasakh bagi membatalkan perkahwinannya dengan Raja Ahmad Shahrir , 35, pada akhir Disember tahun lalu.

Dalam kenyataan media bersama pada Khamis, Nurul Izzah dan Raja Ahmad Shahrir Raja Salim meminta supaya mereka diberikan ruang peribadi untuk menyelesaikan isu itu."Kami amat sedih dengan cubaan gangguan yang menyentuh perkara peribadi kami apabila kami gigih berusaha untuk memastikan kelangsungan perkahwinan ini."Keluarga kami menjadi keutamaan," kata mereka pada Khamis.

PENGHUNI GUA: AKU MEMANG MENYAMPAH KALAU BAB NURUL IJI DARI SEGI POLITIK. TAPI BAB-BAB BERCERAI INI AKU TAK SETUJU DIA BERCERAI.
.
2. APA NAK CERAI-CERAI. DAH 3 ANAK. SELISIH FAHAM BIASALAH. LAIN LAH KALAU SUAMI TU BERZINA KE, MELIWAT KE ATAU NURUL ADA LELAKI LAIN KE.

3. BOLEH BINCANG. ELAK PENCERAIAN. BIASALAH SUAMI ISTERI GADUH.

4. BIJAKNYA MANUSIA NI BILA DAPAT URUSKAN PERBEZAAN YANG UJUD. JUGA RUMAHTANGGA INI KEKAL ATAS SATU PERKATAAN AJE. " PERCAYA".  ITU AJE.

5. BERBAIK DAN RUJUK BALIKLAH !!!!!APA NAK GADUH2 . DAH TUA. BUKAN MAKIN MUDA.

3 comments:

 1. Tulah Nurul Izzah benci sgt BN. Sekarang barang dah tak naik, tu yg mintak fasakh

  ReplyDelete
 2. Dia ada boyfriend ....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tp dia pernah hisap kote pensyarah dia

   Delete

PETA PELAYAR