FOLLOWERS

Wednesday, 29 January 2014

PEMIMPIN DUNIA ? KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!


MALAYSIAKINI 

Azmin: Bersyukurlah pemimpin bertaraf dunia bertanding

Farah Noor Samat | 12:45PM Jan 29 2014

Timbalan Presiden PKR Azmin Ali berkata, penduduk Kajang patut bersyukur kerana Datuk Seri Anwar Ibrahim, seorang yang disifatkannya pemimpin bertaraf dunia, bertanding dalam pilihan raya kecil itu.

Katanya, semua pihak sedia maklum tentang kepimpinan Anwar bukan sahaja di Malaysia tetapi juga negara-negara Islam seperti di Timur Tengah serta negara-negara membangun


"Dia (Anwar) bukan hanya diperlukan di Malaysia sahaja tetapi dia pemimpin dunia. "Negara Islam di Timur Tengah sana pun memerlukan Anwar.

 "Jadi orang Kajang harus bersyukur pemimpin dunia turun ke sini berjuang.Sementara itu, Azmin juga mencabar Umno mencalonkan pemimpin tertingginya Datuk Seri Najib Razak bersaing merebut kerusi yang dikosongkan Lee Chin Cheh itu“Umno kalau berani mari turun di Kajang, jangan letak MCA jangan letak MIC

."Kalau berani letak Najib sebab dalam Utusan kata bukan main hebat (dia), lagi pemimpin hebat, pemimpin besar."Besar tak besar, mari turun Kajang," katanya dalam taklimat pilihan raya kecil DUN itu kepada lebih 100 jentera pilihan raya PKR.Ucapan pengerusi PKR Selangor itu sekali gus disambut sorakan penyokong parti itu.

PENGHUNI GUA:  PEMIMPIN DUNIA????  KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH .....

2. KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!

3. APA KENA MENGENA DGN NAJIB PULAK YG SURUH NAJIB BERTANDING DI KAJANG. PATUTNYA KALAU DAH PEMIMPIN DUNIA DAKWA AZMIN.... BERTANDINGLAH DI PEKAN!!!!!!!

4. PEMIMPIN DUNIA?  PEMIMPIN JUBURI BOLEHLAH. PEMIMPIN PUTAR ALAM DUNIA PUN OK. PEMIMPIN KAKI SPIN PUN OK.. APA JASANYA DI SELANGOR SEBAGAI PUNAISIHAT.?  KAH KAH KAH KAH ?????

2 comments:

  1. jangan tersilap tafsir maksud "pemimpin dunia" oleh azmin...dia maksudkan pemimpin dunia LGBT

    ReplyDelete
  2. Memang ada pemimpin dunia yang terlibat dengan seks, seperti Clinton, dan lain-lain pemimpin di Eropa. Dan apabila mereka ditangkap, mereka cepat berundur dan tidak menghukum kerajaan dan rakyat. Di Malaysia lain pulak. Ada sorang pemimpin dunia yang hebat, bukan hanya skandal seks, dia lebih dashyat dengan meliwat. Ramai yang jadi mangsa liwat termasuk budak2 suruhan pemimpin liwat ini dan sekarang jadi orang kuat parti. Pemimpin dunia ini yang di Malaysia kulit tebal dan tidak bermoral. Walaupun rakyat tahu dia ni peliwat, dah kena caj kat mahkamah pun, tapi bebal tak nak turun-turun dari politik. Memang taraf dunia!!! Biar lah seterusnya pemimpin dunia ini KELUAR DUNIA - atau MAMPUS!!!

    ReplyDelete

PETA PELAYAR