FOLLOWERS

Monday, 31 May 2010

NASIB PENIAGA MELAYU PULAU PINANG !!!


Penghuni Gua : #$%^&*(OKJHDRTYU)(*&^%$#ER)(*&ytfghjji*@#$%^&*(iuhgfdrewert*(okfdeweruijf. Inilah nasib Melayu. Terus merempat dan diperlekeh di negara sendiri. *$#@$%^YHBGYU$%^&*&^%(*&^%$ugcfgh

6 comments:

 1. PADAN MUKA.SOKONG LA LG BANGSAT2 NEGARA TU.MENANGIS LA KO AIR MATA DARAH SEKALI PUN...KALU NASI DA JD BUBUR BLEH DIMAKAN LAGI NASI TU.NI NASI DA BASI.TK TAU LA KALU LALU MAKAN NASI BASI TU.AKU TK LALU.

  ReplyDelete
 2. me.ayu selalu mudah lupa...dah gula-gula dengan fitnah suka sangat percaya ....tambah-tambah ustaz lim guan eng dan aljuburi anwar...dah tau dah..anwar tu pelingkup bangsa...dah tau dah dia tu kaki peliwat..mana berani dia ni nak p mesjid junjung quran..yang dia bernai buat fitnah dan melakukan huru hara tu dia memang cekap..dah tu lebai pasa selipar tu ,,nik najis...lagi la dok melingkup hukum dan fatwa.. ikut selera dia la tu..dulu tahun 1963 ular dlam semak pasa kata kalau berkongis kuasa dengan orang kafir hukumnya HARAMMMM...lani boleh p jilat pulak kat kafir DAP....dan menjunjung kaki peliwat jadi idola ..YA ALLAH..ENGKAU SELAMTKAN BUMI INI..AMIN

  ReplyDelete
 3. melayu p pinang tk payahlah nk manyalak . kamu yg undi dap komunis tu , kamu kenalah sokong apa yg komunis tu buat pada kamu . PADAN MUKA KAU .

  ReplyDelete
 4. Aleh..undi umno/bn kat PP dulu selama 50 tahun lbh apa yg melayu dapat pun?..sebab teruklah maka melayu beralih arah!..selama 50 th apa yg umno/bn buat jika nak dibandingkan dgn 2.5 tahun pakatan rakyat memerintah PP?...bodoh!

  ReplyDelete
 5. INILAH YANG DIKATAKAN MENDENGAR GURUH DI LANGIT AIR DI TEMPAYANG DICURAHKAN,....MENYESAL DAHULU PENDAPATAN MENYESAL KEMUDIAN TIDAK BERGUNA,......YANG DIKEJAR TIDAK DAPAT YANG DIKENDONG BERCICIRAN.....MELAYU MUDAH LUPA DAN SENANG DIBELI...HANYA DENGAN AIR LIUR MELAYU SUDAH CAIR....LAIN KALI BERFIKIRLAH SEBELUM MEMANGKAH,POLITIK DAN KUASA BUKAN MAIN-MAIN DAN JANGAN DIBUAT EKSPERIMEN MAKA INILAH AKIBATNYA....DALAM POLITIK KITA PERLU BIJAKSANA UNTUK MENELAH DAN MENGKAJI,JANJI POLITIK TIDAK SAMA DENGAN JANJI SEORANG KEKASIH,MATEMATIK POLITIK TIDAK SAMA DENGAN MATEMATIK SEKOLAH 1x2 DALAM POLITIK TIDAK SEMESTI JAWAPANNYA 2.KEPADA SELURUH HAMBA RAKYAT PULAU PINANG YANG TERANIAYA DIHARAP BERSABARLAH.....KERANA HINAAN INI TIMBUL DISEBABKAN OLEH SETENGAH-SETENGAH TANGAN KITA SENDIRI..BERSABARALAH MENUNGGU HARI ESOK KERANA ESOK MASIH ADA UNTUK KALIAN.

  ReplyDelete
 6. aku ank jati pulau pinang,aku rasa patut orang yang dah sokong/pangkah DAP/PAS/PKR terimalah akibatnya.sejahat jahat UMNO/BN mau juga tolong orang melayu.padan muka hampa...heheheheh esok sama sama berak tak payah basuh.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR