FOLLOWERS

Sunday, 9 May 2010

RM 4 JUTA : KEADAAN MULUT PEMIMPIN PAS KINI !

Dipetik dari : Malaysia Instinct com


Penghuni Gua : Semua mulut pemimpin PAS telah di zipkan dengan menggunakan zip jenis YKK. Semua kemetot. tahu takut. Pejuang islam apa begitu. Menyembunyikan kebenaran. Semua nak sapu bawah karpet. Sana sini cakap itu islam, ini islam, sana telus sini telus, cakap boleh lah . Semua cuci tangan dan pukul tak tahu. Amalannya hampas. Sudahlah. Cakap mereka ini semuanya bohong. Bila tak dapat jawab apa yang Kickdefella dedahkan maka keluar lah fatwa bahawa RM 4 juta sumbangan dari mereka yang sayangkan islam.

2. Sudahlah. Kalau BN dikatanya rasuah, kalau mereka sumbangan untuk islamlah, sumbangan haji lah. Boleh jalanlah. Islam hanya dipergunakan aje. tak lebih dari itu.

8 comments:

 1. husang musang9 May 2010 at 09:48

  betul kata PG...depa ni bukan kena zip mulut..maybe depa kena angkat sumpah ba'iah kot...kalau sape dedahkan pasal rm 4juta tu...jatuh talak...
  islam cuma mainan bg depa ja...depa semua kan masuk 'syuluga' bila mampos nanti..
  ade aku kesah hehehe

  ReplyDelete
 2. Tutup....tutup....

  HAHAHAHAH MENGATA DULANG PAKU SERPIH, PAS DOK MENGATA ORANG, DEPA SENDRI YANG LEBIH...

  ISLAM KONON...WALHAL KHAWARIJ

  ReplyDelete
 3. mereka ni kaki pusing ..kaki belit ..kaki putar ....agama pun diputar-belitkan . sebenarnya mereka inilah yg dah terbelit oleh sang iblis ...yg sedang ketawa mengilai2 bertenggek atas kepala mereka oleh kerana berjaya meniupkan bisikan dlm hati mereka agar belitkan agama demi kuasa ...mereka tahu fitnah itu bole mmbawa keneraka jahanam ...sia2 amalan kosong ...tapi mereka berkata dibolehkan demi politik islam ....sgt halus dan licik bisikan iblis...ramai yg terpedaya ...elok sokmolah penyokong dan pengikut2 PAS ni bertaubat cepat2 dan keluar sebelum terlambat....muhasabah diri buang ke egoan yg terbuku dan kalbu yg dah jadi hitam sebab tu tak nampak yg mana hak dan yg mana batil ......bertaubatlah segera ...sebelum terlambat ..jgn takut sebab syurga tu hak Allah bukan dipeti undi tuan2.....disarankan kita semua membaca buku "belitan iblis " oleh ibnu qayyim ...apa yg terjadi dlm pas skrg adalah sama sperti tercatit dlm buku ini yg ditulis beratus2 tahun dulu ...angkara mainan iblis yg licik yg mahu mmbawa kita keneraka brsmanya...

  ReplyDelete
 4. Pas ni semua kaki putar alam macam Anuar jalang kalau bolih semua dia org nak sorok supaya rakyat tidak tahu kelemahan mereka tapi hakikatnya rakyat sudah tahu semua nya pekong mereka yg tinggal masih nak cium kaki wali selepar Nik Aziz hanya lah org yg tiada otak yg tidak bolih berfikir yg mana betul yg mana tak betul kerana mereka ni semua telah termakan pujukan syaitan Nik Aziz.

  ReplyDelete
 5. diringkaskan begini saja la ...

  PAS ni wujud lagi bila ada melayu-melayu yang BODOH BEBAL yang masih menyokong mereka. yang akan percaya 999% apa saja yang keluar dari mulut mereka. contoh mudah - KUDA PERANG.

  ReplyDelete
 6. salam hormat bro

  lagi bagus jait terus mulut diorang tu. dosa pun tak banyak ekeke

  ReplyDelete
 7. Masalahnya dah muktamad betul dan benar ke tuduhan Kickdefela tu? Berhati2 dengan fitnah.

  ReplyDelete
 8. Siapa pelukis cartoon nih?? Memang berbakat dan tepat pada isu yang dibawakan..

  Banyak anak2 luar nikah kuncu2 PAS ni kat kampung saya... pasai zip perbuatan tak senonoh, memang mereka jaguh!

  ZIPPER

  ReplyDelete

PETA PELAYAR