FOLLOWERS

Tuesday, 28 June 2011

MEMANG BENAR PUN !!!!!!

Presiden kumpulan pendesak Melayu PERKASA Datuk Ibrahim Ali hari ini mencerca Majlis Peguam yang didakwanya hipokrit dan dwistandard dalam sesuatu kenyataan.

Katanya kebanyakkan kenyataan yang dikeluarkan oleh majlis tersebut "menyokong (pihak) yang menentang kerajaan".

"Majlis Peguam ini tak boleh ikut. Majlis Peguam, pada pandangan saya, adalah bastard (anak haram) punya council (majlis).

"Sebab mereka hipokrit dan double standard. Semua yang Majlis Peguam sokong, (mereka) yang lawan kerajaan, kebanyakkannya.

"Tengok, dia marah, ada ahli PERKASA bakar gambar (pengerusi BERSIH) S Ambiga. Waktu ada penyokong India, atas isu Interlok, gambar Sasterawan Negara Datuk Abdullah Hussin dibakar, mana kenyataan daripada Majlis Peguam?

"Jadi dia double standard. Saya tak hormat langsung dekat Majlis Peguam," katanya.

Ibrahim turut dengan mempersoalkan pendirian Majlis Peguam berhubung penyiaran gambar menghina Islam menggambarkan seekor babi berada di atas kaabah atau seekor anjing membaca surah Yassin.

"Apa yang Majlis Peguam buat?" soalnya lagi yang juga anggota parlimen Pasir Mas. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Memang betul pun apa yang dikatakan oleh Ibrahim Ali. Benar semuanya.

2. Majlis Peguam hanyalah dan tak lebih dari anjing yang menyalak untuk pembangkang. Itulah wajah dan jenis nya. Atau dan mungkin lebih hina dari apa yang YB Ibrahim Ali katakan.

3. Masuk politiklah kalau rasa dah popular sangat. Daftar aje Majlis Peguam tersebut sebagai Parti Majlis Peguam Perkauman.

1 comment:

  1. SKRG TARAF MAJLIS PEGUAM SAMA STANDET DGN PENCACAI PENGANGKAT NAJIS BROO. MALAH RAMAI PEGUAM2 KAT DLM TU BERPERANGAI LAGI BUSUK BERNANAH..CHEH! HARKKK PTUIHHH!!

    ReplyDelete

PETA PELAYAR