FOLLOWERS

Monday, 6 June 2011

TANGGUH, TANGGUH KERANA TERKANTOI !!!!!
Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur menolak permohonan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk melucutkan hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd daripada membicarakan kes pertuduhan liwat terhadapnya.

"Mahkamah dapati tiada merit dalam permohonan ini. Dan mahkamah ini menolak permohonan yang dibuat," kata Zabidin.

Selepas selama tiga minggu ditangguhkan, perbicaraan kes berprofil tinggi itu bermula hari ini dengan pihak pembelaan membuat permohonan melucutkan Zabidin daripada membicarakan kes berkenaan dan memulakan semula perbicaraan. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Ini bukan apa sangat. Bukan nak lucut YAA Hakim sangat. Tetapi nak lanjutkan masa perbicaraan sehingga PRU 13. Itu aje.

2. Isunya bukan YAA Hakim tak adil tetapi Karpal dah kantoi kerana sepanjang perbicaraan , Peguam Karpal tak pernah nafikan liwat berlaku cuma pertikaiannnya samada ia rela atau tak mendapat kerelaan Saiful.

3. Lihat aje pertanyaan Karpal. Tak ada dia menafikan atau memeprtikaikan keterangan Saiful tentang liwat. Cuma rela tak rela. Sekarang Karpal dan DSAI terperangkap.

4. Jalan selamat ialah melengahkan. Ia bagi mencari idea dan menyelamatkannya selepas PRU 13. Andaiannya mereka menang. Maka dibungkuskannya kes ini. Ini sebenarnya jalan ceritanya.

5. Itu andaian merekalah , kalau menang. Mimpi je lah . Menang ? Jauh panggang dari api. Allah takkan benarkan. Itu yang menyebabkan TGHH , yang baru khatam Quran baru sedar , tak ada negara Islam dalam Quran. Jadi bila baru sedar dan baru khatam , maka ujudlah kerajaan kebajikan.

6. Kaki liwat. habis diliwatkan semuanya. Kesian !!!!!!!!!!!!Tak gitu ?

3 comments:

 1. Jadi Penghuni Sungai Buluh aja tempat paling sesuai untuk Al Juburi Anuar Berahim.
  Kaki liwat..bicara pun nak lewat-lewat asyik tangguh aja.

  ReplyDelete
 2. PUSING MCM MANA PUN ANUVAJI BAKAL JADI CENDAWAN KAT SG. BULOH INN GAK BROO HUHUHU

  ReplyDelete
 3. Sebenarnya "sudah takut" untuk memberikan keterangan bersumpahnya. Mengikut Kanun Prosedur Jenayah, jika OKT dipanggil masuk membela dan jika OKT berhasrat memberikan keterangan bersumpahnya bagi pihak dirinya sendiri, maka keterangannya hendaklah diberikan dahulu sebeulum saksi-saksinya yang lain. Maka mulalah nak korner kiri dan korner kanan tak tentu pasal bagi mengelak dari memberikan keterangan bersumpahnya untuk berkata benar kecuali yang benar saja.

  Berani bersumpahkah OKT agaknya kali ini?????

  ReplyDelete

PETA PELAYAR