FOLLOWERS

Saturday, 4 June 2011

WAJAH-WAJAH YANG MENAKUTKAN UMNO / KERAJAAN ?


Penghuni Gua
: Lawak-lawak. Malaysiakini katakan , inilah wajah-wajah yang akan menggerunkan UMNO dan kerajaan. Tak takut pun. Lawak betul peminum kencing ini. Sebenarnya mereka takut kepada wajah mereka sendiri !!!!!!!!!!!!! Takkan yang menang takut pada yang kalah !!!!!!!!!!!! Nak lihat wajah sendiri pun mereka ini takut. Itu dok asyik salahkan orang lain tu. Kalau berani dan tak takut mengapa korner baring dari hudud kepada negara kebajikan ? Sudahlah !!!!!!!!!!!!!!

2. Takat ini apa perniagaan dan projek yang PAS dah majukan dan bertaraf asia? Dunia jangan cakaplah !!!!!!!!!!!! Lawak-lawak !!!!!!!!!!!!!!!! Nak bodohkan kami pun, patut padanlah !!!!!!!Tak gitu ?

Nak lanjut : KLIK

7 comments:

 1. Kalau ikut fatwa Hadi Awang!! dulu UMNO kapir dan sekarang apa sudah jadi??? Mana negara perjuangan Negara Islam??? Mana Hukum Hudud yang diperjuangankan???
  Sekarang terang-terang PAS sendiri dah jadi kapir sebagaimana fatwa Hadi Awang. Fikir-fikirkan pengikut PAS.

  P - Parti
  A - Angkatan
  S - Syaitan

  ReplyDelete
 2. inilah parti yang cacamarba.....cakap tak serupa bikin...parti munafik.....parti suka cakap bohong......parti tiada pegangan matlamat....parti yang melebihi emosi dari akal....

  aku haramkan anak keturunan aku dari menyertai parti ini...

  ReplyDelete
 3. Anon 09:14,

  Jangan cakap besar...

  ReplyDelete
 4. pd mak enon 09:14

  Bukan cakap besar tapi pulangkan paku buah keras..

  ReplyDelete
 5. INILAH PARTI MELAYU YANG PALING DAYUS,TIADA PENDIRIAN,DEGIL,TIDAK MENDENGAR KATA,SOMBONG,BONGKAK,DAN PARTI BELASAHAN INSAN CERDIK TERUTAMA SEKALI DAP.SESUNGGUHNYA PAS SUDAH TIADA APA LAGI NAK DIBANGGA DAN TIADA APA LAGI NAK DIPERSEMBAHKAN BAGI MENARIK SOKONGAN INSAN-INSAN YANG WARAS UNTUK MENYERTAI KUMPULAN MEREKA.....SEMUA GOLONGAN BERKUALITI DAN BERKARISMA TELAH LAMA MENINGGALKAN PARTI YANG MEMALUKAN INI.....DAN YANG TINGGAL DALAM PAS HANYALAH NAKHODA TUA YANG HILANG KOMPAS DAN PEDOMAN.....SERTA YANG TINGGAL HANYALAH JURUMUDI DAN JURAGAN YANG SAKIT ROHANI.......ANAK-ANAK KAPAL NYA PULA DISERANG PENYAKIT MENTAL YANG TIADA PENAWARNYA.....ITULAH PAS LAKSANA SEBUAH BAHTERA BURUK,USANG YANG CUBA DICAT SEMULA TETAPI DI DASARNYA PENUH LUBANG-LUBANG YANG MENUNGGU MASA UNTUK PECAH......PERSONALITI YANG DIDAKWA BAKAL MENAKUTKAN UMNO...SEBENARNYA LELUCON ATAU LAWAK JENAKA.....WAJAH -WAJAH ITU TERSANGAT LUCU MALAH TIADA SEKUMAN PUN KARISMA UNTUK DIBANGGAKAN......MEREKA INI HANYA LAYAK UNTUK MENAKUTKAN BUDAK-BUDAK TADIKA........PERCAYALAH MEREKA INI ADALAH SAMPAH PAS.....PRODUK HILIRAN PAS YANG BERKUALITI RENDAH YANG TIADA NILAI.....KECUALI UNTUK KEGUNAAN PAS ATAU UNTUK SARA DIRI...ITU SAJA.....HATTA DIJAJA DAN DIPROMOSIKAN SEKALI PUN WAJAH -WAJAH INI TIDAK MAMPU MENGGETARKAN SEMANGAT DAN DAYA JUANG BANGSA.....AKU SEDIKIT PUN TAK HERAN DENGAN MEREKA.....ATOK AKU SEPULUH KALI BAIK DARI MEREKA DARI SEGI PEMIKIRAN......

  ReplyDelete
 6. Sememangnya UMNO dah GELABAH...Semua pemimpinnya buat kenyataan yang tidak menunjukkan kredibiliti sebagai seorang menteri. Hanya mendabik dada, hanya UMNO sahaja yang menjadi penyelamat bangsa Melayu.

  Pergi balik ke kampung masing-masing dan lihat dan dengar rungutan orang kampung yang begitu daif untuk menghadapi kehidupan seharian.

  Taukeh yang dibelai dan dijaga tapi rakyat semakin marhain. Jangan kita sekeluarga rasa senang sikit, dah membodek membuta tuli. Pandang-pandang dan lihat-lihat lah sekeliling bagi mereka-mereka yang berpendapatan rendah.

  Cubalah ada hati sikit nak tiru adab dan kelakuan para Khulafa' Rasyidin. banyak-banyak beristighfar....

  PEMERHATI KECEWA

  ReplyDelete
 7. KALAU PAKATAN NAIK ADAKAH HARGA MINYAK DAN BARANGAN KEPERLUAN AKAN TURUN....SEDARLAH BEB SEMUA KENAIKAN ITU BERLAKU AKIBAT BERLAKU NYA PENAWARAN DAN PERMINTAAN YANG TIDAK SEIMBANG,AKIBAT PERUBAHAN IKLIM DUNIA YANG MENYEBEBKAN BEKALAN MAKANAN TERJEJAS...KITA TAK MAMPU NAK MENGAWAL SEPENUHNYA KENAIKAN TERSEBUT......ADAKAH KERAJAAN PR DAH MENGAMALKAN PEMERINTAHAN ALA-ALA KHALIFAH......CUBA LIHAT PENANG APA BERLAKU KE ATAS BANGSA MELAYU DAN AGAMA ISLAM......SEBENARNYA KERAJAAN TELAH MEMBELANJAKAN BERBILION-BILION BAGI MEMBERI SUBSIDI KEPADA RAKYAT.....APA LAGI YANG KERAJAAN PERLU BUAT....UNTUK MEMBANGKANG DAN KOMPLEN MEMANG MUDAH..TAPI UNTUK MELAKSANAKANYA TERAMAT SUSAH SERTA PERLU KEBIJAKSANAAN AGAR NEGARA TERUS MAPAN DAN BERDAYA SAING.....KALAU KERAJAAN PR NAK JAGA SANGAT RAKYAT...TOLONG LAH TURUNKAN HARGA DI NEGERI PEMBANGKANG ATAU PUN BERILAH SUBSIDI KEPADA NEGERI TAKLUK MEREKA......

  ReplyDelete

PETA PELAYAR