FOLLOWERS

Friday, 17 May 2013

AIR ASIA DAN AIR ASIA X !!!!! LAMA DAH AKU BOIKOT !!!!

KIRIM SALAM KEPADA BOTAK BODOH P2NGERUSI AIR ASIA X TU. OTKA MELAYU BODOH DAN LUPA DIRI. BAB AIR ASIA TU APA NAK DIBANGGAKAN SANGAT. AKU NAIK 2 KALI AJE. DUA KALI AKU SEMBUR SEMUA PETUGAS TU. ASYIK DWKAY DAN PETUGAS BOLEHBBERGURAU SEBDA DEBNGAN PERAMUGARI MACAM HANTU RAYA MEKE UPNYA. DAN AKU SUMPAH SERANAH BARULAH TERKINJA-KINJA MINTA MAAF DWNGAN PENUMPANG KERANA K2LEWATAN 2 JAM. KITA BERPELUH PENERBANGAN LEWAT 2 JAM. MEREKA BOLEH BERGURAU SENDA DI KAUNTER. ITULAH STANDARARD ASIA YANG BODOHBYANG DINPIMPIN OLEH MELAYU BODOH MACAM AZRAN TU. 

CAKAP AJE LEBIH.  BAIK AKU NAIK BAS DARI NAIK AIR AIR ASIA. DUIT KITA ADA NILAI KALAU NAIK MAS ATAU BAS TRANS NASIONAL.


BOLEH JALANLAH KAU AZRAN. KAMI MELAYU DAH MENYAMPAH SANGAT DENGAN AIR ASIA. TAMBAH DENGAN SIKAP KAMU. LAGI BERTAMBAH MENYAMPAH DAN MELUAT KAMI. AIRASIA... LEWAT ADALAH WAJAH ANDA...... BOLEH BLAHHHH !!!!!!


3 KALI SEMINGGU AKU NAIK FLIGHT KE MERATA DESTINASI DI MALAYSIA. NAMUN NAK NAIK AIR ASIA... MAAFLAH D.   BILA INGATKAN MEKAYU BODOH SI BOTAKNTU... LAGI AKU MELUAT.

ESOK PUN AKU TERBANG DARI A SETAR KE KL. PUN AKU NAIK  MAS. HARI INI DARI KL KE ALOR SETAR. PUN AKU NAIK MAS. SELESA DAN MENYENANGKAN. PERAMUGARINYA PUN MACAM MANUSIA. 

6 comments:

 1. herherher , marah sangat sangat tu . Typo pun boleh tahan . ahahahaha . Sabau sabauu sabauu

  ReplyDelete
 2. AIR ASIA
  Penulis pernah menulis mengenai `business decision' Air Asia yang memindahkan pejabat rantaunya dari KL ke Jakarta. Kemajuan perniagaan Air Asia membuatkan Air Asia merasa mempunyai `bargaining strength' untuk berunding dengan Malaysian Airport. Tan Sri Tony pernah `mengugut' untuk tidak berpindah ke KLIA2 disebabkan beberapa terma perniagaan tidak dapat dipenuhi oleh Malaysian Airport.
  Tindakan nya telah mencetus idea untuk Kerajaan meluluskan permohonan MALINDO AIR yang akan menyaingi Air Asia.
  Akhirnya, Tan Sri Tony bersetuju beroperasi di KLIA2 setekah bertarik tali dengan Malaysian Airport. Ekoran daripada itu, Air Asia merancang Tune Hotel dan pejabatnya di kawasan KLIA2.
  Kadang kadang tindakan dan `business decision' kita yang tidak baik, ia melahirkan peluang perniagaan untuk pihak lain.

  ReplyDelete
 3. Bukan 'business decision' yang tak baik, tapi sombong dan bongkak macam firaun dan hamman. Tunggu azab ALLAh akan turun untuk terbaikkan dan lemaskan AirAsia macam firuan lemas atas kesombongan diri sendiri. Rakyat Malaysia patut pertahankan MAS, Malaysia Airport dan KLIA dari dihuni oleh manusia yg sombong.

  ReplyDelete
 4. Tony Fernandez adalah manusia yg bongkak...lihat QPR dah bungkus; AirAsia menunggu masa akan hadapi masalah aliran wangtunai kerana bon/sukuk/IPO yg bakal dilancar utk bayar kapalterbang baru tidak akan dpt sambutan - perlu di ingat AirAsia adalah proxy Ananda Krishnan - no pendaftaran air asia bermula dgn AK###

  ReplyDelete
 5. Boikot air asia...baca di sini...

  http://www.mazidulakmal.com/2013/05/ibu-dan-bayi-sengsara-di-vietnam-air.html

  ReplyDelete
 6. Aku pn dh lama boikot airasia. Dh 3 thn.. sejak peristiwa bagasi x blh naik kplterbang walhal ada sejam lagi nk take off tp kaunter x nk terima bagasi. Since by then, aku naik malindo dn mas je.. puas ati sbb xda caj trsembunyi.. pigi daa airasia... pembelit caj trsembunyi pn byk

  ReplyDelete

PETA PELAYAR