FOLLOWERS

Monday, 6 May 2013

PUAKA NI NAK CARI PASAL LAGI !!!!!

PUAKA AL JUBURI NAK CARI PASAL LAGI. KATANYA PRU 13 MENIPU. DIA KATA IA RASA MENANG PRU BERDASAR SAMBUTAN DI CERAMAHNYA. ITU JE ALASANNYA.
Puaka INI NAK BERDEMOLAGI PADA 8 MEI INI.

KONON NAK BERSIHKAN PENIPUAN DI PRU 13. 

PUAKA INI PG CADANGKAN BERSIHKAN DULU PEMILIHAN AGUNG PKR TU YANG BERKECAMUK DAN BERSEPAH PENGUNDI HANTU TERMASUK SEMASA CEC DAP. 


PUAKA NI MEMANG NAK CARI PASAL.  
PG TAKKAN BIARKAN DIA NAK BUAT ONAR.

8 comments:

 1. Kalau begitu pembangkang menang di Selangor, Pulau Pinang, Kelantan tu sebab menipu lah. Apa punya petualang ni..

  ReplyDelete
 2. by hook or by crook dia akan huru hara kan negara ini supaya kerajaan tumbang dan dia naik jadi PM....duit advance dah banyak di ambil dari pemodal zionis.....puak zionis dah berdehem sambil menjeling manja ke arahnya.....do it or you die!!!!

  ReplyDelete
 3. setuju dgn anon 22.47...anak haram sekor ni akan terus membuat onar sbb funder yahudi mahukan hasil

  ReplyDelete
 4. SEBELUM DIA BERDEMO SURUH DIA MINTA ROS SELESAIKAN KES CEC DAP DULU

  ReplyDelete
 5. Hishamudin keris masih menteri KDN ke? Rakyat rasa tak selamat jika dia menteri..Amaran amaran da tak laku.. Ambil hati da berlalu, Najib nama naik bukan Umno atau BN..

  ReplyDelete
 6. pru13 dah selesai. cina dah tunjuk cina chauvinis undi cina dap. keputusan dah nyata.

  kalau anwar ke ambiga ke ataua siapa saja nak demo menentang kerajaan, MELAYU BOLEH TUNJUK KUASA MELAYU DAN JANGAN AMBIL BAHAGIAN DALAM APA JUA DEMO ANJURAN ANWAR KE AMBIGA KE ATAU SIAPA PUN!

  CUBA TENGOK KALAU TAK DA MELAYU......

  ReplyDelete
 7. Biarkan "aedes" ini bermaharajala sekor2 dia jer... Aedes jantan tak berbahaya jika tiada aedes betina yang boleh membawa maut. Diharapakan aedes jantan selalu berasmara dana dengan aedes betina supaya dia sendiri cepat "mapoh"..

  ReplyDelete
 8. Jika berlaku lagi demonstrasi atau rusuhan, diharap Pihak Berkuasa ambil tindakan setegas-tegasnya. Tangkap je ketua2 dia orang tu dan sumbat ke lokap. Kami rakyat majoriti dah bosan dengan kerenah dan perangai keji pembangkang ni. Tak habis-habis nak menimbulkan kekacauan dan nak menyusahkan orang.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR