FOLLOWERS

Friday, 10 May 2013

AL JUBURI TUJUKAN LAGU DIGUBAH KHAS BUAT AZMIN ALI ? KAH KAH KAH KAH !!!!!BARU SEDAR KE?  MUNGKIN SEBAB DAH LAMA TAK DAPAT MINUM AIR LENDIAK AL JUBURI KOT.

JIKA TIDAKNYA, AZMIN PEMUJA PELIWAT NI LE YANG BERSEKONKONG DAN DAN BERSUBAHAT DENGAN AL JUBURI  UNTUK MENGELUARKAN ISYARAT BAGI PENYOKONGNYA  UNTUK MEREM[UH DATARAN MERDEKA SEMASA BERSHIT 3.

KINI BARU SEDAR. MUNGKIN SEDAR SEBAB AL JUBURI MELALUI  WAN AZIZAH TELAH MELIWAT JAWATAN MB DENGAN MEMPERSEMBAHKAN KEPADA DYMM TUANKU SELANGOR AGAR TAN SRI KHALID DILANTIK MENJADI MB.

BARU DIA TAHU PERITNYA DAN PEDIHNYA BILA DI LIWAT BEGINI. APA LAGI KALAU DI LIWAT BETUL SEPERTI SAIFUL. MERANA SEPANJANG HAYAT.

JIKA TAKNYA... PUAK PR INI MAKAN GAJI BUTA AJE. LANGSUNG KERJA WAKIL RAKYAT  TAK DIJALANKAN. DARI SEJAK BUKA MATA SELEPAS SUBUH KERJA MEREKA ADALAH CERAMAH FITNAH DAN DEMO HARAM. SEPANJANG TAHUN.

TAK ADA PUN MISI PELABURAN YANG DIBUAT APA LAGI KEJAYAAN BAWA MASUK PELABUR LUAR.

MEREKA TAK ADA MASA NAK FIKIRKAN CARA NAK KAYAKAN NEGERI YANG MEREKA PERINTAH.

CUMA SELANGOR DAN PULAU PINANG BERNASIB BAIK. PELABUR TERUS MASUK ATAS USAHA PUSAT. KERANA PELABUR LIHAT DAN TAHU BENAR SEMUA KEMUDAHAN INSFRUSTRUKTUR DAN SEBAGAINYA DAH LENGKAP DIBUAT OLEH BN SEBELUM INI.

JADI PELABUR TERUS MASUK TAK USAHA PR.

TIAP HARI DARI PAGI SEHINGGA MALAM.... KERJA LAIN TAK ADA... SELAIN OTAK MEREKA DOK FIKIR NAK FITNAH APA LAGI SELPEAS INI DAN NAK DEMO APA LAGI. ...

MEREKA NAK FIKIRKAN MASALAH RAKYAT DAN NAKMBANGUNKAN NEGERI  ??? LUPAKANLAH. ITU BUKAN OTAK MEREKA LAH. OTAK MEREKA PENUH TAHI AJE.MEREKA YANG PANDAI BERCAKAP INI... OTAKNYA KOSONG. PUSING AJE PANDAI.

MACAM AL JUBURI TU LAH ... CAKAPNYA BUKAN MAIN....  KLCC BOLEH DIA MAKAN MENTAH-MENTAH DALAM SATU HARI. PENYOKONGNYA PUN JIKA MENDENGAR TEMBERANGNYA... BOLEH MELOLONG DAN MACAM KENA PUKAU.  TAPI SEBENARNYA MEREKA HANYA MENDENGAR TEMBERANG DAN AUTA SAHAJA.AJE. KELULUSAN HANYA LULUS IJAZAH AM TANPA KEPUJIAN. ITU PUN KELULUSAN DI FAKULTI PENGAJIAN MELAYU / PENGAJIAN ISLAM.

TEMPAT NAK LULUS PALING MUDAH.

TAK PERLU MEMBACA PUN. DENGAR KULIAH PUN DAH CUKUP KALAU TAKAT NAK IJAZAH AM.....

ITULAH TAHAP OTAK AL JUBURI TU. 

KEPADA AZMIN..............BOLEH BLAHHHHH. 

ITU KUASA PRISIDEN PARTI WAN AZIZAH LAH NAK CADANG SIAPA PUN JADI MB. SYARATNYA DAP DAN PAS DAH SETUJU .KERUSI MB ADALAH HAK PKR.

LAGI PUN PG PERCAYA .... AL JUBURI SEBENARNYA TELAH LIWAT AZMIN DALAM ISU INI.

SURAT YANG WAN AZIZAH SEMBAH PADA DYMM TU PUN DI ARAHKAN OLEH AL JUBURI. BIASALAH... AL JUBURI... BALING BATU SEMBUNYI TANGAN.

YANG BODOHNYA ADALAH AZMIN. TAK PASAL-PASAL MENCEMUH KAK JIJAH. WAL HAL AL JUBURI MELIWATNYA MELALUI KAK JIJAH DALAM ISU INI.

LAGU AL JUBURI UNTUK AZMIN ... AAUUUUWWW...........

" TANYA SAMA SELANGOR
APA SEBAB BISING

NANTI JAWAB AZMIN
DIA DI KENCING !!!! "

KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!

( NOTA : AL JUBURI LE  YANG KENCING ADIK MIN DI ATAS. DIA GUNA WAN AZIZAH SUPAYA TULIS SURAT PADA DYMM KEMUDIAN AL JUBURI INI BUAT MUKA SARDIN AJE. SEOLAH TAK TAHU TINDAKAN KAK WAN.

YANG NAMPAK BODOH SEKALI IALAH AZMIN LE.

AL JUBURI..... BALING BATU SEMBUNYI TANGAN ADALAH SIFATNYA DAN KEMAHIRANNYA SEJAK DULU.... KAH KAH KAH KAH !!!!1 comment:

  1. baru tahu sakitnya 'diliwat'..

    ReplyDelete

PETA PELAYAR