FOLLOWERS

Tuesday, 21 May 2013

SYARIKAT PENERBANGAN PALING SELEKEH DAN CEO MELAYU PALING BODOH !!!!LEPAS SATU- SATU BALA DAH MULA TIBA DAN MENJENGAH AIRASIA. TERBARU SELEPAS JATUH DI JAKARTA SEBAB TAK CUKUP MINYAK. KES SEORANG
 BERSAMA BAYI YANG TIDAK DIPEDULIKAN OLEH AIR ASIA BODOH 
INI DAN DITINGGALKAN TERKONTANG KANTING DI NEGARA 
ORANG BERSAMA BAYINYA.

CEKIK DARAH ORANG ,MELAYU. NAK KELUARKAN DUIT SE=IKIT SEBAGAI TANGGUNGJAWAB SOSIAL UNTUK MEMBANTU PELANGGAN SEPERTI MENOLONG URUSKAN HOTEL, MAKAN MINUM DAN PERUBATAN  TAK ADA LANGSUNG.

MEMANG SYARIKAT DAN PEKERJA SYARIKAT INI BERJIWA SYAITAN SEBENARNYA. SEBAB TAK ADA JIWA MELAYU SEPERTI SOPAN SANTUN DAN BERBUDI.

TAHU NAK CEKIK DARAH DAN NAK UNTUNG. TAHU NAK CHARGE PELANGGAN AJE. SILAP CHARGE. KALAU KITA LEWAT MEREKA TERUS TINGGALKAN. 

 KALAU MEREKA LEWAT 3 JAM PUN, BOLEH BERGURAU SENDA LAGI DENGANPERAMUGARI. BUKAN NAK MINTA MAAF DAN SEDIAKAN AIR KE.

ITULAH SYARIKAT YANG TAK BERJIWA MELAYU ISLAM.  ITULAH SI BOTAK TU  YANG MALU MENGAKU MELAYU. ORANG HINA MELAYU DIA TAK MELALAK PUN. TETAPI KALAU MELAYU TULIS PERKARA YANG SEBENAR DI KATA RASIS DAN MELUAT. 

TENGOKLAH NANTI. TAK LAMA DAH TU.

SI BOTAKDI ATAS TU DAN AIR ASDIA TU AKAN MENYEMBAH DENGAN  PEMIMPIN MELAYU YANG DIHINANYA DAN MALU MENGAKU BANGSANYA UNTUK MEMBANTU SYARIKAT  BODOH MEREKA YANG AKAN LINGKUP. TAK LAMA LAGI DAH. 

PADA AKU BUANG MASA NAIK AIR ASIA BAIK AKU NAIK MAS ATAU CUBA NAIK MALINDO AIR. ADA JUGA FAEDAHNYA.

PPPPPOOOODDDDAAAAHHHHH LU LAH AIR ASIA.

LINGKUP TAK LAMA LAGI TU.......

UNTUK MAKLUMAN SEMUA TAMBANG MAS ADALAH SAMA ATAU LEBIH MAHAL RM 10  AJE DARI TAMBANG  SYARIKAT BODOH DI ATAS TU. LAYANAN BAGUS. KALAU DELAY PUN, BERBUIH MINTA MAAF TERMASUK KAPTENNNYA.

MDI MAS ... DUIT DAN KITA ADA NILAI PADANYA. 

11 comments:

 1. The evil and short-coming of Air Asia is finally exposed. Not only Air Asia cheating us on its hidden cost, it also fail to meet customer's need & service. Worst part is..... this so called "reputable" airways is led by a moron who dressed & appeared as cheap transvestite. And yet he has the cheek to brand Utusan M'sia as having no integrity. This is a very unbecoming conduct for a CEO of multi billion corpn and as such we demand an explanation from its Chair-person, Tan Sri Rafidah Aziz.

  Personally, I've no faith and will not risk my life flying with Air Asia, led by a cracko.

  Ex Son of Spura

  ReplyDelete
 2. Baru lu all tau siapa AirAsia, mereka adalah petualang bangsa. Bersekongkol dengan perosak negara. BiaDAP.
  Lingkop AirAsia, Boikot AiAsia. baru dia tau siapa rasis, siapa nasionalis.

  ReplyDelete
 3. Its time. Nk untung....tp now its too much.

  ReplyDelete
 4. hahaha..nampaknya air asia akan kena bungkus dengan surat khabar utusan..huhu.. aku rasa staf dari ceo samapi ke pramugari semua nak tunjuk hebat...angkuh dan sobong.. pada hal penerbangan murah je tuu.. elok pecat azren tu secepat mungkin.. utk elak rugi besar.. tak tahan bila gertak MAB dan kerajaan utk pindak ke jakarta.. eloklah tuu...berambus..

  ReplyDelete
 5. Kita tengok la nanti yg mana akan lingkup.. Airasia ku Utusan Meloya....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ada juga anjing DAP.

   Delete
  2. Utusan akan lingkup ... cuba cer ...?

   Tiap hari gua lalu kat kedai mamak nak beli Utusan, dah habis ... tapi gua tengok harakah banyak lagi.

   Konfius ...

   Delete
 6. kalau kat australia dia org kena denda kerana tak menunjukan harga sebenar atau harga mengelirukan tapi kat malaysia selamba je dia tipu rakyat dengan tambang 10 sennya.pertama kali dulu nak naik kena halau aku tak naik dah naik mas je.pramugari pun cun air asia punya pramugari aku rasa ramai pondan.tgk la ceo x dia

  ReplyDelete
 7. Mulai sekarang gua akan panggil Air Asia sebagai AIR A SIAL ...

  Bankrup dan lingkup la lu ...

  ReplyDelete
 8. ya allah, kau tunjukkanlah kekuwasaanmu dgn bankrup kan airasia dan hancurkan kesombongan mrk. dari rakyat teraniaya,

  ReplyDelete
 9. Janganlah sebabkan seekor nyamuk sebuah rumah mahu dibakar. Elok minta CEO muhasabah diri atau keluarkan dia dari jawataannya. Susun semula pengurusan dan pentadbiran. Buat peraturan dan undang-undang baru. Mereka yang terlibat sebagai pekerja dan hanya menerima gaji dan perlu patuh kepada peraturan. Kenapa sebab segelintir petugas terpaksa melalui situasi sedemikian kita menghukum seluruh kakitangan termasuk kapal terbang Air Asia dan mencemuh kakitangan khususnya orang Melayu yang tumpang cari makan disitu. Adalah lebih elok kita sama-sama berddoa agar Air Asia mengambil jalan terbaik bagi mengatasi peraturan tersebut dan menambahkan peraturan undang-undang sedia ada.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR