FOLLOWERS

Sunday, 12 May 2013

PELAWAK POLITIK NO 1. !!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!


KALAU LIHAT AZMIN NI BERTWEET DAN KEMUDIAN BUAT SIDANG AKHBAR DENGAR N DI MEMBAWA PENYOKONGNYA TERMASUK  AHLI DEWAN UNDANGAN NEGERI SELANGOR. ... SEMUA DAH BOLEH AGAK. MARAHNYA BUKAN MAIN. CAKAP BAB ISLAM DAN PEMIMPIN BERPERINSIP KONON.

MUKA MACAM RIMAU  NAK MAKAN ORANG. MARAH KONON DAN NAK TOLONG RAKYAT KONON SEBAB ITU TAK MAHU KHABLID SEBAGAI MB.

ALJUBURI PUN HABIS DI SEMJBURNYA TETAPI SECARA BERKIAS.

KALAU AMBIL KIRA CARA DIA BERTWEET DAN SIDANG AKHBAR TU.... KALAU TAK BAGNGUNAN KCLL RUNTUH DI MAKAN OLEH AZMIN ALI .. SETIDAKNYA BANGUNAN PENTADIRAN KERAJAAN SELANGOR TERMASUK PEJABAT MB SELANGOR BOLEH LENYAP DI TELAN AZMIN.

ANGIN TAK ADA.. RIBUT TAK ADA... SEKOYONG-KOYONG DIA MENYOKONG PULAK KHALID SEBAGAI MB SELANGOR.

CAKAP BAB ISLAM DAN PERINSIP DAN TELUS DARI SEGI PEMILIHAN... AKHIRNYA AZMIN MAKAN KEDARAH BERAK DAN AIR KENCING  WAN AZIZAH DAN ALJUBURI.

MANA PERINSIP YANG DI PEGANG IOLEH AZMIN TU. DIA PERTAHAN PERINSIPNYA SEMASA SIDANG AKHBAR MACAM NAK MAKAN SEMUA ORANG.  HAMPEH.

HINA NYA KAU NI MIN. HINA DRP PELACUR. SEKURANGNYA PELACUR TAK MENIPU SEBAB DIA MELACUR DIRI.  DAN  DIA MELETAKKAN HARGA DENGAN TETAP TIAP KALI PERKHIDMATANYA DI BERIKAN. TIDAK ... BOLEH BLAHHH LAH LELAKI TU.

KAMU NI HINA SERUPE SAMPAH SARAP AJE.

YANG TERUK NYA  DAN PALING BODOH DAN NAMPAK TAK GUNA SEKALI IALAH ADUN-ADUN YANG HADIR SEMASA PC AZMIN. AZMIN U TURN ... MAKA MEREKA KINI SEDANG BERAK KAPUR.  DAN SERBA SALAH BILA NAK BODEK MB KHALID NANTI. MUKA SEMUA ADUN YANG SOKONG AZMIN TU DAH JADI MUKA SEPOISEN. 

NAK JUMPA KHALID DAH JADI MUKA SARDIN... NAK JUMPA AL JUBURI PUN ... SERUPA MUKA PELIWAT JUGA LAH ADUN INI. KELAT AJE. JUMPA WAN AZIZAH PULAK... MAHU DI CIUM TANGAN KAK WAN TU. SEBAB SILAP SOKONG POKOK YANG RAPUH SEKALI. INGATKAN AZMIN TU POKOK RENDANG BOLEH BERTEDUH..

RUPANYA ADUN-ADUN INI DIPERGUNA OLEH AZMIN AJE. AZMIN PUN TAK AMBIL POT PUN TERHADAP ADUN-ADUN BODOH INI SELEPAS  U TURN. SEMUA ADUN MANGKOK INI DI LIWAT AZMIN.

AZMIN DAN ADUN-ADUN  YANG MENYOKONGNYA.... KAMULAH MANUSIA PALING LAWAK DAN NAMPAK PALING HINA DAN PALING SELEKEH SEKALI DI MALAYSIA.

JOM GELAK !!! KAH KAH KAHJ KAH !!!

7 comments:

 1. Kah10000x adoi..

  ReplyDelete
 2. hahahaha...mmg aku dah agak dari awal. semua ni temberang ja. sayangnya masih ada melayu yang percaya.

  ReplyDelete
 3. SANDIWARA JE LAH

  ReplyDelete
 4. cakap tak serupa bikin.lepas ini kita tengok AZMIN dan puak2 dia bercakaran dgn puak khalid ,Wan jijah dan nurul hu hu hu..

  ReplyDelete
 5. Keh keh keh keh! ayatttttttttttttt...........

  ReplyDelete
 6. puak2 ni memeng pandai bersindawara...kkkkaaahhhh

  ReplyDelete
 7. pemimpin macam ni agak keterlaluan tindakannya kalu bersikap begitu..masakan pandai juga terang2 menipu..xkan org x nmpak..umpama lalang dia berdiri...aku tidak sokong pemimpin mcm ni...even parti yg digelar dengan umngok,fuckatan sekali pun,poknik ker,sape2 lah parti kat malaysia nih..kalu ade pemimpin..biarlah ISLAM...x kesah cina melayu india..janji ISLAM..akhir zaman sudah ni...bersatulah islam...jgn dlm umngok islam lain,poknik islam lain fuckatan islam lain....semua sama..taik sama busuk...okey...

  ReplyDelete

PETA PELAYAR