FOLLOWERS

Wednesday, 11 August 2010

KEGIATAN PELACURAN DI SENTUL !!!!!


Petang semalam PG keluar makan dengan kawan-kawan di jalan Ipoh. Sambil tu , melalui jalan Sentul ( depan IPD Sentul lama ). Sampai di persimpangan lampu isyarat di kawasan Little India di Sentul , PG perhatikan beberapa ekor ayam telah mengenyit PG. Nampak gayanya ayam dari negara China. Ada juga le 4 ke 5 orang. Mereka menjalankan aktiviti haram ini di Hotel New Cloud. PG sempat juga le mengambil gambar hotel dan ayam berkenaan setelah membuat pusingan balik.

2. Kepada pihak polis, segerakan tindakan.

21 comments:

  1. ini dah jadi macam iklan tempat tu la pulak, orang daripada tak tau jadi tau

    ReplyDelete
  2. pergi le kalau nak padam.memang nak suroh orang tahu.

    ReplyDelete
  3. mana broo.... tak da apa pun bro dlm gamba luu. mana ada ayamm.... yg baju merahhh tu ayam pencenn. wakaka....

    ReplyDelete
  4. hahaha.....kalau dah tau nape?.....nak tumpang semangkuk juga ke? kahkahkah

    ReplyDelete
  5. horeyy 1 mesia.. semua boleh! siam boleh, cina boleh, filipin boleh, uzbek boleh...

    wei bro pg, ni bukan new cloud lagi la.. dah lama dah mata mata2 tu kena cloud...kau refer kat moose sa la..

    ReplyDelete
  6. PG baru sahaja maklumakan kepada rakan cop kl. Tq

    ReplyDelete
  7. ayam memang ayam separu pencen pun. itu yang geram tu. sakit mata. memang benar apa yang PG tuliskan. saya ada melihatnya. ia baru beroperasi 2 ke 3 minggu lepas

    ReplyDelete
  8. Sy pernah pergi ATM kat CIMB & Bank Rakyat di Jalan Tun Razak lepas simpang Masjid Alam Shah (Jalan Pasar). Bila lalu adelah beberapa orang perempuan Cina dan terdengar panggilan 'Abang' dgn manja. Naik seram dibuatnya, lepas tu tak singgah lagi ke sana.

    Balai Polis Pudu pun tak berapa jauh, adakah Polis akan ambil tindakan atau tunggu stesen TV buat serbuan sekali ?

    Mohd Cheras

    ReplyDelete
  9. sama-sama kita membenterasnya mengikut cara masing-masing.

    ReplyDelete
  10. anon 1440

    polis tu mata buta kot. tak apa, PG akan lapur kepada ketua polis kuala lumpur tentang perangai mereka ini. kejap lagi PG akan emailkan kepadanya

    ReplyDelete
  11. laa, x tau pon, saya pon keje kat area tu. PG hensem kot, saya x, ayam pencen pon x nak jeling ... hihihi

    ReplyDelete
  12. Teruskan usaha PG! Jangan peduli yang dok sindir-sindir tu. kang sindir kang ada yang terasa.

    Haaa... Tu dah ada yang terasa dah tu.

    hihihihi

    YB : Yang Bingai @ Bangang
    1. Sultan Johor Murka Kerana Poster Bingai?
    2. Sultan Ibrahim murka lagi di Tendang Terajang?

    ReplyDelete
  13. Salam tuan PG & Sema2...,

    KEGIATAN PELACURAN DI SENTUL !!!!!

    Anon2 diatas tu jgnlah buruk sangka kpd siapa2 pun. Polis tu kan kerja banyak, nak jaga keamanan setempat lagi, gelagat manusia, ketenteraman awam. Kalau nak diserahkan kepada Polis sema2nya tangkap ayam pencen dan tak pencen,judi dan maksiat, penjenayah dll, manalah bebenan sedemikian tanggungjawab orang lain sama. Bukankah ada PBT, Majlis Agama Islam, kalau2 boleh turut sama membendung. PG dah pun lapor pada Polis anda bagaimana?.

    Pang5 Beliung tak berani apa2 pun tapi ...!!!

    ReplyDelete
  14. Cukup la tu PG... bertambah beban PakPulisi kite! Mana nak kawal DEMO, kawal Ceramah, kawal Perhimpunan PR... walau pun sume tu takkan ade haru-hara kalo bukan PULIS yg haru-biru kan. Asal PR buat program je... bersusun-susun yg datang... tu yg takut bebeno tu!

    Skrg ni PG nak tambah dgn repot sarang maksiat plak... tambah keje PakPulisi! Herannya sarang maksiat kebanyakanya depan mata... depan balai Pulis!They all relax je... PakPulisi dah dapat PuLus-Isi kot? Jgn la segan silu nak sambung kontrak MusangHassang tu... bio punah 1Msia!

    ReplyDelete
  15. Nak suruh polis siasat... muahahahahaha! Jgn2 diorang sibuk dgn kawal ceramah PR yg tak ade pun unsur2 ganas. Dikawal sebab Be-eNd takut dgn kehadiran yg ramai dan kebenaran dibongkarkan dlm ceramah tu... tu aje! Jgn la sibuk kan Polis dgn tempat maksiat yg berlaku depan mata diorang sebab mata2 diorang dah tertutup dgn RASUAH kot!

    Nko taknak komen kes X-ADUN Permatang dgn PA dia... Polis kata kes bunuh dan bunuh diri. Persoalannya ape motifnya? Yg bunuh diri... tak diterima umat, yg dibunuh... ape hak dia, patut dibela dan disiasat bukannya dilepaskan aje! Kira bunuh tanpa niat kot?

    Kes Altantuya - 2 ekor Polis (baca kambing hitam) meletopkan dgn Altantuya dgn C4... eh! silap... (Zahid MatArip kata bukan ATM punye). Polis tu dah jadi kambinghitam kene hukuman takpe la. TAPI APE MOTIF DIA LETOPKAN ALTANTUYA?
    Saja-saja je nak letopkan Minah yg dah ditermengandungkan dek Razak... (mana satu yek... Razak Baginda ke, anu bin Razak)

    Kes Datuk Mazlan (ADUN RAub) yg dipotong 18 dek MonaFendey... apa motif dia yek?

    Kes Mokhtar Hashim vs Rahmat Satiman - takyah siasat juga la ape motif dia!

    Yg aku HERAN... nape la kes bunuh-bunuh ni tak lekang dari nama pemimpin UMNgOk.

    Rasanye selaku pemegang sarjana sains sosial dan kemanusiaan dgn CGPA 3.5 yg masih hangat... wajib nko guna isu-isu ni utk buat PHD nko. Jgn jadi hangat2 taik ayam dah le!

    ReplyDelete
  16. PG apa kena mengena pelacuran dgn CPGA, letup dan rausah kan (langsi) nko lebih bijak jenis spesis hirup darah anjing kan nko pun dilahir dari baka anjing. Apa hal pulak Polis kawal ceramah kecoh x kecoh. Memang langsi jenis makan darah nko tanggunglah pekerjaan nko tuduh orang makan rasuah hidup harian nko bergelumang dgn hasil taik nko bagi makan anak bini nko. Patutlah omak nko buat sambil nonggeng nampak.

    ReplyDelete
  17. Anon 9:29... nko tergigit cili yg diperuntukkan kat org lain la... tu PG punya!

    PG pun tak bising... nko pulak terhegeh-hegeh. Teruskan carut-marut dan maki-hamun nko, dah memang typical UMNgOk... memang macam tu!

    ReplyDelete
  18. hahahaha
    sempat u-turn tu yg x tahan tu...
    hahahahaha kesian kt PG
    tp aku faham PG..mybe nafsu ko tba2 mcm kuda
    hahahaha hingga lupa bini yg kerepot kt rumah tu
    hahahahahah
    ingat mati PG..awk tu dah senja
    bawak2 lah bertaubat...hahahahaha

    -bikin panas-

    ReplyDelete
  19. anon 9:29
    tu ada touching ckit
    mybe PG penah nonggeng mak dia
    so ada ckit gangguan mental kerna x percaya ape yg dah terjadi.maklumlah kan kan PG ni kan suka menguDA.sian..kt mak dia..
    huhuhu

    ReplyDelete
  20. Pembawa Aids dan Selsema Burung cara halus CINA nak takluk melayu yang berpecah 3 Bn,pkr,pas.

    ReplyDelete

PETA PELAYAR