FOLLOWERS

Thursday, 29 December 2011

KEBEBASAN AKHBAR CARA HARAKAH AKA HAPRAK DAILY !!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!PETALING JAYA: Bekas Pesuruhajaya PAS Selangor, Datuk Dr Hasan Ali pada Khamis menafikan beliau memohon maaf kepada pucuk pimpinan PAS mengenai kritikannya terhadap parti itu sebelum ini pada pertemuan di kediaman rasmi Menteri Besar Kelantan di JKR 10, Kota Baru, Kelantan, kelmarin.

Penafian tersebut sekaligus menolak kenyataan Mursyidul Am, Datuk Nik Aziz Nik Mat bahawa Hasan memohon maaf kepada pucuk pimpinan parti di atas keterlanjurannya.

Hasan yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Gombak Setia membidas laporan portal rasmi PAS, Harakahdaily mengenai perkara itu.

"Soal saya turun ke Kota Baru untuk memohon maaf kepada pucuk pimpinan seperti dilaporkan oleh Harakahdaily dan dipetik oleh kebanyakan saluran media adalah tidak benar sama sekali.

"Saya terkilan dengan laporan Harakahdaily itu walaupun lidah rasmi parti kerap kali diingatkan supaya tidak memutarbelit fakta yang boleh menimbulkan keraguan dan perpecahan," katanya dalam satu kenyataan pada Khamis. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Itulah kebebasan akhbar cara PAS dan Harakah aka HaprakDaily. Lapuran menipu dan putar belit tiap hari. Tapi halal sebab ia ikut kebebasan akhbar cara Islam PAS.

2. Sekarang dah kantoi. Hasan Ali lempar tahi kepada Harakah aka Haprak Daily.

3. Itulah wajah Harakah aka Haprak Daily. Yang betul satu aja diakhbar ini. Bab ubat kuat yang diiklankan. Betul tu bab iklan tul;ah. Tapi kemujarabannya kantoi juga kot !!!! Kah kah kah kah kah !!!!

4. Harakah aka Haprak Daily aka sampah.............Kah kah kah kah !!!!

3 comments:

 1. Memperjuangkan Islam konon,...temberang jer lebih !!!

  ReplyDelete
 2. "Soal saya turun ke Kota Baru untuk memohon maaf kepada pucuk pimpinan seperti dilaporkan oleh Harakahdaily dan dipetik oleh kebanyakan saluran media adalah tidak benar sama sekali.

  Kiranya begitu menipu itu dikira "halal" kot!

  ReplyDelete
 3. WALLY SLIPAU DH TERBELIT DGN LIDAH SENDIRI LER BRO. TU LE AKIBAT KLU NABI PALSU SKE CKP BOHONG KEHKEHKEHEKEH ADOIYYAIII

  ReplyDelete

PETA PELAYAR