FOLLOWERS

Thursday, 14 November 2013

AUTA PUNYA ORANG !!!!!! KAH KAH KAH !!!!!

'Uthayakumar dikuarantin 8 hari bersama penjenayah berat'


Billy Boey11:14AM Nov 14 2013 Pemimpin Barisan Bertindak Hak-hak Hindu (Hindraf) P Uthayakumar semalam didakwa dilarang polis daripada bertemu peguam dan anggota keluarga di mahkamah walaupun mahkamah memberikan kebenaran.


Peguamnya M Manoharan berkata, pendaftar Mahkamah Tinggi membenarkan anggota keluarga bertemu dengan anak guamnya, yang hadir ke mahkamah untuk pengurusan kes.Bagaimanapun, selepas prosiding selesai, Uthayakumar dibawa pergi dengan cepat oleh beberapa anggota polis sebelum sempat bertemu isterinya S Indra Devi, Manoharan dan seorang lagi peguam Aftar Singh Dhaliwal.

"Inspektor polis daripada Penjara Kajang, bersama tujuh atau lapan anggota polis, menariknya dengan kasar daripada kami. Mereka menolaknya dan mereka sangat kasar."Mereka akan kuarantin beliau selama lapan hari di bahagian bersama penjenayah berat. Ia tempat yang sempit," kata Indra Devi kepadaMalaysiakini.KLIK

..........AUTA  PUNYA OLANG. NAK TIDOR SEDAP JANGAN JADI PENJENAYAH. TAKKAN NAK TIDOR SEL PENJARA MACAM HOTEL. PERGILAHNKEBINDONESIA, CHINA, IBDIA, THAILAND.... KAU TIDOR DALAM LOKOA LONGKANG AJE.

MASA BILA PULAK PERGI BICARA SEMASA TAHANAN REMAN PENJARA BOLEH JUMPA KELUARGA.  NANTI KELUARGA BERI MAKANAN BERACUN DAN NANTI UTHAYA KONG, SALAHKAN POLIS PULAK.

BODOH DAN AUTA PUNYA OLANG.!!!!!!

2 comments:

  1. Ooii... auta punya Keling..nak layan kau orang macamana lagi. Kalau tak suka negara ini boleh hijrah kenegara lain yang kau orang rasa dapat layan kau orang lebih-lebih.

    ReplyDelete
  2. nak layan macam raja peliwat di Malaysia la. Dalam sel penjara pun ada tukang urut badan, ada katil empuk lagi... makanan tak mau yang dari kedai mamak punye, nanti kata tu makanan anjing layaknya. Pergi mampus la ko keling haram jadah..

    ReplyDelete

PETA PELAYAR