FOLLOWERS

Sunday, 17 November 2013

HAK ASASI HOTAK KAU LE !!!!!!!! KAH KAH KAH !!!!!
NGO: 'Nambikei' Najib pecah di Sri Lanka

RK Anand6:58PM Nov 15 2013 

Seorang pemimpin perniagaan percaya bahawa Datuk Seri Najib Razak menderita amnesia pasca pilihan raya yang membuatkan beliau lupa bahawa beliau perdana menteri untuk seluruh rakyat Malaysia.

Telahan Presiden Persatuan Perniagaan India Johor (Jiba) P Sivakumar (kiri) itu disimpulkan berdasarkan keputusan perdana menteri untuk hadir ke mesyuarat ketua-ketua kerajaan Komanwel di Sri Lanka

.Turut menjadi mangsa kritikannya, Presiden MIC Datuk Seri G Palanivel yang dicadangkannya untuk meletakkan jawatan berhubung perkara itu."Orang Tamil mewakili 70 peratus daripada masyarakat India di Malaysia dan perdana menteri masih tidak memberi perhatian kepada gesaan memulaukan mesyuarat itu di Sri Lanka."

Orang Tamil dibunuh beramai-ramai di Sri Lanka... ini langkah penghapusan kaum. Najib harus lebih sensitif dan menghormati perasaan masyarakat Tamil."Tetapi perdana menteri, yang berulang kali menggesa masyarakat India memberikan nambikei (kepercayaan) kepadanya semasa pilihan raya, (perihal) ekonomi didahulukan," katanya kepada Malaysiakini.

Sivakumar berkata, isu di Sri Lanka bukan semata-mata berkait kebimbangan orang Tamil tetapi seluruh rakyat Malaysia yang hormat pada hak asasi manusia....KLIK


?.........HAK ASASI ? HAK ASASI HOTAK KAU. LE....

.2. PENGHAPUSAN ETNIK / KAUM ? PENGHAPUSAN KAUM / ETNIK HOTAK KAU. LE...

3. TAMIL EELAM TU PENGKHIANAT NEGARA. NAK TUBUH NEGARA SENDIRI DI SRI LANKA. MANA -MANA NEGARA PUN AKAN BUAT TINDAKAN SERUPA JIKA ADA PENGKHIANAT NAK HANCURKAN NEGARA.?........

4. KERAJAAN INDIA DULU PUN MENGHAPUSKAN BERPULUH RIBU PENGKHIANAT SINGH DI PUNJAB KERANA NAK KELUARKAN PUNJAB DARI INDIA. KAU ORANG TAK BISING PUN. MENGAPA TAK ADA ISU HAK ASASI DAN PENGHAPUSAN KAUM DLM ISU INI?

5. ISU MASJID BABRI.... BERIBU MASYARAKAT INDIA MUSLIM DI BUNUH MEMPERTAHANKAN MASJID BABRI. KAU ORANG TAK PERJUANGKAN HAK ASASI MEREKA PUN!!!!

6. JADI DLM ISU SRI LANKA..... KAU ORANG JGN CAKAP BANYAKLAH. HAK ASASI DAN PENGHAPUSAN ETNIK HOTAK KAU LAH........

7. APA DOK SIBOK PM KE SANA....... KAU ORANG PUN BUKAN SOKONG KERAJAAN PUN. BILA TERSEPIT BARU TERHEGEH - HEGEH DGN KERAJAAN. SUDAHLAH. JGN DOK AUTA LAH !!!!!


2 comments:

  1. Nama pn KELING, mmg perangai mcm haram laa..PM nk hadir mana2 mesyuarat pn dia punye suka la..dh nama pn PM..korang KELING yg rasa tk puas hati sgt tuh pi berambus dr msia nie..menyemak je..

    ReplyDelete
  2. Boikot kedai keling di johor.....

    ReplyDelete

PETA PELAYAR