FOLLOWERS

Tuesday, 26 November 2013

SEMUGA TUN M DILINDUNGI ALLAH HENDAKNYA !!!!!!

Dr Mahathir Dibenar Keluar IJN

KUALA LUMPUR: Tun Dr Mahathir Mohamad dibenarkan keluar dari Institut Jantung Negara (IJN) pada Isnin selepas dimasukkan untuk rawatan pada 16 November lalu kerana jangkitan dada.Menurut kenyataan pejabat Dr Mahathir, bekas Perdana Menteri yang memberikantindak balas baik kepada rawatan, keluar dari Wad Am IJN pada 10.30 pagi dengandiiringi isterinya Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali.

"Beliau (Dr Mahathir) bagaimanapun perlu meneruskan program senaman dan fisioterapi beliau," menurut kenyataan itu.Semasa menerima rawatan di IJN, Dr Mahathir, 88, menerima kunjungan PerdanaMenteri Datuk Seri Najib Razak pada 23 November dan Timbalan Perdana Menteri TanSri Muhyiddin Yassin pada 19 November. - BERNAMA

4 comments:

 1. Bagi org tua yg telah melakukan banyak keterlanjuran mengkhianat rakyat Msia hampir 1/4 abad, sepatutnya didoakan semoga umur yg tak seberapa hari ini digunakan untuk bertaubat bukan umur yg tak berapa hari ini digunakan sepenuhnya utk mempertahankan kedudukan dan kepentingan duniawi anak2 beliau.

  ReplyDelete
 2. Woi anon 1525 mak kau punya cibai la. Apa pembangkang buat atau jasa dia orang. Lu memang kepala butuh..

  ReplyDelete
 3. Anon 1953 meme betoi mu oyat tuh. Demo dok lam tandas hisap ais cream pun betoi, bejentat dalam otel jam 3 pagi betui, tebar roti canai stopa pun betoi, pusing alek lakang pun betoi, balon cina doll pun betoi. Bagi kalimah Allah tuk ore lain bukan Isle pon betoi, nok wat udud tok cukup pasarana pun betoi, tok wakil demo tuh dengan pegawai tinggi kerajae demo bebaloh pun betoi. Ini sumo saloh Umno..

  ReplyDelete
 4. Semoga Tun dipanjangkan umur... untuk melihat kejatuham UMNgOk hasil dari kerja2 pemusnahan dari tangannya sendiri... Amiiiiiin!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR