FOLLOWERS

Thursday, 30 August 2012

APA CERITA !!!!!!! KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!


Haron Din pertahan Nasharudin

KUALA LUMPUR 29 Ogos - Timbalan Mursyidul Am Pas, Datuk Dr. Haron Din hari ini tampil mempertahankan Nasharudin Mat Isa apabila menegaskan gesaan bekas Timbalan Presiden itu agar Pas mempertimbangkan semula hubungan dengan pakatan adalah wajar dan bukan satu kesalahan.

“Kenyataan Nasharudin yang menggesa parti mengkaji semula hubungan dengan pakatan sehingga mencetus polemik bukan satu kesalahan. Saya melihat ia satu kewajaran kerana akhir-akhir ini Pengerusi DAP, Karpal Singh kembali mengeluarkan kenyataan yang amat keras dalam menolak hudud.

“Bagi saya sebagai seorang pemimpin Islam, Nasharudin berjuang atas kapasiti yang ada pada beliau ketika membuat gesaan tersebut. Sebagai parti yang mengamal demokrasi kenapa ia harus dilihat sebagai kesalahan. Saya tidak nampak ia satu kesalahan," kata pemimpin berpengaruh Pas itu ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.

Penghuni Gua : Kah kah kah kah !!!!! Apa ceritanya !!!!! Yang sahnya... PAS tak berteloq nak ambil tindakan pada Nasa. bahana Dr Hasan pun belum habis..................

2. Betul tu kata Dr Harun Din. Demokrasi PAS aje yang tak boleh tegur pemimpin. Tegur aje melenting. Dan kalaulah mereka perintah negara ini, alamatnya jahanamlah negara. Lebih kuku besi dari komunis China. dari apa yang PAS dok buat... itulah nampak gayanya !!!!

3. " Demokrasi Terpimpin agaknya " Terpimpin cara Islam PAS lah !!!!! kah kah kah kah kah !!!!!
...

1 comment:

  1. PAS BELUM MERDEKA. MASIH DIJAJAH OLEH DAP! KAH KAH KAH. SATU LAGI KAH.

    ReplyDelete

PETA PELAYAR