FOLLOWERS

Friday, 10 August 2012

KUDA TUA DI PERGUNAKAN !!! KAH KAH KAH KAH KAH !!!!Sekumpulan NGO Anjur Perhimpunan 'Janji Bersih' Pada Ambang Merdeka
KUALA LUMPUR: Sekumpulan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) bersama Bersih akan menganjurkan satu perhimpunan di Dataran Merdeka pada malam sambutan Hari Merdeka bagi mengulangi tuntutan penambahbaikan pilihan raya.

Wakil kumpulan itu iaitu Pengerusi bersama Bersih, Datuk A Samad Said berkata, perhimpunan itu yang dikenali sebagai “Janji Bersih” akan bermula pada pukul 10 malam pada 30 Ogos, bertempat di sebelah pancutan air berhampiran dengan tepi Dataran Merdeka.

Semua yang menyertainya diminta untuk memakai pakaian warna kuning.

“Objektif kami adalah untuk meminta rakyat Malaysia supaya sentiasa ingat bahawa sambutan kemerdekaan perlu berlandaskan demokrasi yang telus,” kata Samad pada sidang media di Dewan Perhimpunan Cina di sini, Khamis. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Kuda tua ini dipergunakan oleh Ambiga. Ambiga takut  untuk ke depan sebab bimbang rumahnya akan menjadi tempat orang berdemo  seperti dulu. Maka kuda tua ini dipergunakan untuk bersih di ambnag Merdeka di Dataran Merdeka.!!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!

2. Sengaja nak cari pasal. Bila gaduh ... akan salahkan orang. Kalau dah Bershit ini mendapat sokongan ramai mengapa tak buat di padang merbok atau di stadium Bukit Jalil. Tengok !!! Seramai mana yang datang.!!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!

3. Memang paria Ambiga ini nak cari pasal dan nak lagakan Melayu sama Melayu. Maka kuda tua ini dipergunakan.!!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!

4. Sudajh-sudahlah Pak Samad. baik dok atas tikar sembahyang di rumah. Ada juga pahalanya.... Ini bersekongkol dengan si kafir dan peliwat. Apa ke jadahnya !!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!!

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR