FOLLOWERS

Wednesday, 15 August 2012

PANTAU DIRI SENDIRILAH !!!!! KAH KAH KAH KAH KAH !!!!
 
Penasihat ekonomi Selangor, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata beliau sendiri memantau pentadbiran di negeri itu dan sehingga kini sangat berpuas hati dengan pentadbiran Datuk Seri Abdul Khalid Ibrahim.


"Saya tidak mendiamkan diri. Tadi saya bertemu menteri besar, minggu lepas juga saya ada bincangkan hal-hal melibatkan beberapa keputusan (peringkat negeri).

"Tetapi saya harus menerima dan juga mengiktiraf kedudukan menteri besar dan kewibawaan beliau dan pimpinan kerajaan negeri," kata Anwar selepas solat terawih di kediaman menteri besar Selangor malam tadi. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua :  Pantau sendiri ? Kah kah kah kah !!!!! Lepas pantau apa jadinya?

2. Kerajaan dan MB Selangor di tipu Talam. Duit Selangor ku di kebas beli cenderahati kemudian kata salah teknikal aje . Tak buka tender. Bumi Selangor berlubang sana sini dek kerajaan negeri rompak pasir. Air meleleh di Selangor. Unisel tak ada duit bayar gaji...............Itu beberapa masalah besar di Selangor. Hasil dari pemantauan berkesan lelaki Y.

2. Apa yang kau pantau Nuar oii. Pantax ada le. Kalau kau pantau, tak adalah Faekah keluar surat untuk pengaruhi saudaranya dapat projek. Kalau pantau , tak le TBH mati bunuh diri kerana ditekan untuk sembunyikan penyelewengan PR Selangor..

3. Nak pantau apa kalau kelulusan takat ijazah am aje.  Kes moral dan jenayah serta jenayah syariah pun diri sendiri pun kau tak lepas nak nafas............

4. Lawak lelaki Y bulan ramadhan yang mulia. Lawak-lawak. Pantau diri sendirilah nuar oii.!!!! Kah kah kah kah !!!!

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR