Rafizi Ramli, yang sedang berdepan dengan tindakan mahkamah atas peranannya sebagai pendedah maklumat berhubung dakwaan skandal terhadap National Feedlot Corporation, akan melancarkan penubuhan pusat pendedah maklumat, esok.

Ia akan dikenali sebagai Pusat Pemantauan dan Pendedah Maklumat Negara (Now).

Rafizi (kiri dalam gambar), yang merupakan pengarah eksekutif pusat tersebut, akan berucap di majlis pelancaran tersebut bersama dengan Bendahari Majlis Peguam, Steven Thiru dan pensyarah Universiti Islam Antarabangsa (UIA), Maszlee Malik. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua :  Kah kah kah kah kah kah !!!!!!. Lawak syawal si Rafizi lebu ini. Katanya nak tubuh pusat maklumat untuk lindungi pemberi maklumat!!!!! Lawak !!!! Lawak!!!! Kah kah kah kah !!!!!

2. Betul ke nak kumpul maklumat dan nak lindungi pemberi maklumat ? Kah kalau betul ........ eh eh heh eh he !!!!! Kah kah kah kah !!!!!!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

3. Selama ini PKR dah berapa banyak kumpul maklumat. Kalau tak ada lagio ...ada baiknya Rafizi dan pusatnya itu siasat maklumat mengenai zina pemimpin agung mereka yang tersebar di Youtube.!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

4. Juga siasat jam omega lelaki Y yang ada dalam rumah lelaki y tu.....!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

5. Juga siasat juga maklumat dan kes Ustat berjentat badrul yang mengentot wanita tu.!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

6. Ada lagi maklumatnya iaitu kes rogol anak pemimpin PKR di Jerantut Pahang semalam.!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

7. Juga mengenai kehilangan not RM 500 dan RM 1000 bank negara yang dikatakan di hilangkan semasa lelaki Y jadi menteri kewangan.!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

8. Juga siasat kes Faekah keluar surat sokongan kepada saudaranya.!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

9. Juga siasat lah kes salah gubna kuasa wang Selangor ku yang beratus ribu yang dibelanjakan tak melalui tender serta peraturan kewangan dan beri pada kroni sendiri.!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

10 Oppssss .... kes Azmin beraiskrim bagaimana? tak nak siasat ke ?!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

11. Semua maklumat mengani ini telah didedahkan dengan dokumen dan bukti DNA dan ada saksi hidup oleh Dato T. Tapi mengapa  Rafizi tak lindungi Dato T sehingga kini. Mereka dedah maklumat. tapi mengapa bila mereka nak sumpah....... Sam ketot tu nak halang di masjid sentul?!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

12. Jika betul nak kumpul maklumat dan nak lindungi pemberi malumat..... mengapa bila ada saja kes yang melibatkan jenayah pemimpin PKR terus aje PKR dakwa itu konspirasi UMNO dan lain-lain. termasuklah kes liwat pemimpin agungnya..........!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

13. Minta tolong jawab sikit !!!!! Berani ke ?!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

14. Cakap bolehlah !!!!! Baik kumpul maklumat dan lindungi pemberi maklumat yang PG dedahkan di atas tu dulu. Kalau tak berani , tak usah cakaplah !!!!!! Buat lawak aje. Nak temberang pun.... patut padanlah !!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!

NOta : Kena tang orang nak siasat dan nak lindung pemberi maklumat kononya. tapi bila kena tang diri sendiri.... mula tuduh orang konspirasilah, kerja jahat UMNO lah.... cuba nak jatuhkan PKR lah. Pundek kau le rafizi !!!!!!!!!!!!! Kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!