FOLLOWERS

Monday, 6 August 2012

NENEK KAU LE NUAR! !!!!! KAH KAH KAH! !!!!

NENEK KAU LE ANUARC.  JUAL NAMA YUSOF QARDAWI SANA SINI.  CUBA BACA HABIS DULU BUKU TU.  MANA ADA ISLAM BAGI KEBEBASNAN MUTLAK UNTUK BERDEMO DAN SEBAGAINYA? MENGIKUT ISLAM ,  MENJAGA DAN MENGAWAL RAKYAT DI SUATU NEGARA ADALAH TANGGUNGJAWAB PEMERINTAH. HABIS DIJAJANYA NAMA ULAMA INI UNTUK TEGAKKAN BENANG BASAHNYA. QARDAWI ADA CAKAP KE ,  KETERANGAN DAN BUKTI VEDEO DALAM KES ZINA ITU BESI PEKAK DAN BISU?  BILA PULAK QARDAWI CAKAP DEMO HARAM TU HALAL IKUT ISLAM?  AUTA BOLEH LE.  BOLEH KE PELIWAT DAN PENZINA BERI TAZKIRAH DI MASJID? CUBA ANUAR TELEPON QARDAWI?  BERANI KE ?  LAWAK-LAWAK ......  SI PELIWAT NAK BUAT LAWAK BODOK DALAM BULAN YSNG MULIA INI. KAH KAH KAH !!!!!

9 comments:

 1. Takdek terasa ker salah seorang daripada kariah yang menghadiri tazkirah terbayang perilaku penyampai tazkirah dengan keadaan yang mengaibkan diri sendiri. Penyampai tak terasaker bahawa dia bercakap seperti orang munafik. Wanauzubillah...

  ReplyDelete
  Replies
  1. kalau umur aku panjang, aku teringin nak tengok mayat orang ini bila dia mati. Baik ka buruk, Untuk dijadikan pengajaran.

   Delete
  2. Ya Allah makbulkanlah doa hambamu ini.

   Delete
 2. terbayang video dia neran amoii....

  ReplyDelete
 3. habis semua kariah masjid tu di liwatnya.pukimak ko nuar jubur .

  ReplyDelete
 4. sampai dalam masjid dibohongnye...

  ReplyDelete
 5. Omak kau la PG. Nanti mlm klu dia bangkit mai, hang tanya dia, sungguh ka anuar peliwat sbb dlm kuboq bleh nampak. Tapi jgn lupa suruh dia pakai tudung dulu no, nampak huduh klu tak bertudung.

  ReplyDelete
 6. ade lg org2 yg dgr die ni ceramah???pelik2...mungkin hati diorg ni dh dihitamkan oleh ALLAH...

  ReplyDelete
 7. Kalo nak tahu berape ramai yg dengo ceramah dia, knape x turun je tgk sendiri! Sebab tu meremang segala bulu Najib yg ade, langsong x jumpe tarikh pilihanraya.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR