DAP mendedahkan dokumen yang didakwa membuktikan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Seri Noh Omar terlibat dalam satu perusahaan kolam ternakan udang di Tanjung Karang, Selangor.

ADUN Sekinchan, Ng Suee Lim hari ini menunjukkan satu salinan akuan sumpah bertarikh 11 Januari 2011 dan satu dokumen permohonan kaveat bertarikh sama ke atas tanah yang disewa syarikat itu daripada Noh Omar.

"Saya ada dokumen Syarikat Pristine Agrofood yang dalam akuan sumpahnya menyatakan syarikatnya ada usaha sama dengan Noh bin Omar. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Entah apa yang kepala tahi ini dok sibok mengenai perniagaan Noh Omar. Apa isunya pun PG tak faham. Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!

2. Samada Noh Omar berniaga kolam udang ke atau sewa tanah untuk kolam udang ke .... Apa masalahnya. Salah ke Noh jalankan perniagaan atau pajakan tanah tu ? Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!

3. Si Suhaimi kedarah pasir di Selangor melalui syarikat proksi tu tak apa pulak bila kena tang mereka.Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!

4. Nampak sangat kedunguan mereka ini terutama kepada puak pencetus 13 mei ini dan penyebeb kematian TBH ini. Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!

5. Otak mereka ini penuh dengan tahi dan bercampur dengan lendiak lelaki Y kot? Kah kah kah kah kah kah kah !!!!!Kah kah kah kah kah kah kah !!!!! Asal orang Melayu nak berniaga ada je puak ini nak sabotaj nya !!!!!