FOLLOWERS

Monday, 13 August 2012

ASYIK MAAF, MAAF : MELUAT !!!! KAH KAH KAH KAH !!!!


ALANGKAH BAGUSNYA KALAU TINDAKAN DI ATAS DAPAT DIBUAT DI MALAYSIA. DI MALAYSIA INI KALAU HINA AGAMA ISLAM DAN BENDERA PUN , MINTA MAAF DAN KERAJAAN PUN MAAF. PALING KUAT PUN, AMARAN, AMARAN KERAS. HINA DYMM RAJA-RAJA PUN, KALAU KITA SEMUA TAK BISING , TAK ADA ORANG NAK NAK SIASAT. SEMUA TUNGGU RAKYAT BUAT REPOT. TAK ADA TINDAKAN PROAKTIF DARI PIHAK BERKUASA. SEBAB ITU SEMUANYA BESAR KEPALA. 

3 comments:

 1. Assalam tuan,
  Kalau hina bendera malaysia, setakat memaafkan ok. Hina Yang Di Pertuan Agong dan Sultan cukup dgn penjara sehari hingga seminggu. Tapi kalau hina Rasulluah SAW, Sahabat dan isteri baginda, saya syorkan penjara dua tahun mcm di dubai.

  Kerajaan kena bertindak. Sekarang ramai kafir harbi pandai menghina Rasulluah SAW dan para Sahabat baginda. Sampai bila nak mintak maaf?

  NAJIB KENA BERTINDAK!
  Kalau tak berani, lantik sesiapa jadi Mufti Negara utk menasihati PM.

  Sori PG, itu je yg kawan nampak solution.

  ReplyDelete


 2. Pemimpin bukan tak berani nak jatuhi hukuman setimpal. Ibarat kata sekali meletup isu sebiji telor hilang dah sibuk tercari-cari bagaimana telur hilang bolehg. Bila telur dah jumpa isu pun senyap. Apa yang risau2 sangat mengenai hukuman. Kafir harbi terang-terang hina Islam hudud hampas, tapi pemimpin hampas masih berdolak dalik kerana nak tambah telur biar kuat melantong nak ke putrajaya.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR