MP PKR Subang R Sivarasa menafikan dakwaan oleh penulis blog Raja Petra Kamaruddin bahawa beliau membimbing P Balasubramaniam dalam kenyataan bersumpah pertama oleh penyiasat persendirian itu berhubung kes pembunuhan Altantuya Sharibuu.

Dalam satu tulisan blog hari ini, MP itu berkata tulisan Raja Petra bertarikh 14 Ogos itu mengandungi "rekaan berniat jahat" dan merupakan "putar belit" yang mencampur aduk kebenaran dan rekaan untuk kesan dramatik.

“Malangnya bagi beliau, penipuan tetap penipuan," kata Sivarasa. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : kah kah kah kah !!!!! Dulu mereka sanjung RPK setinggi awan. Semua yang keluar dari mulut dan tulisan RPK seolah Bible atau Quran yang wajb dipercayai. Kerana RPK tulis sesuatu pada masa tu, maka lelaki Y dan semua MP dan ADUN PR mendesak PM letak jawatan. Begitulah kuatnya tulisan dan mulut RPK.

2. Kini bila RPK dedah tembelang lelaki Y dan mereka sendiri, berhempas pulas menafikannya. Kah kah kah kah kah !!!!!

3. Tak nak pulak letak jawatan atau tubuh suruhanjaya Di Raja. Kalau dul;u, bila RPK menulis sesuatu aje terus desak tubuh suruhanjaya itu dan ini. Kena diri sendiri ...........hampeh... Kah kah kah kah !!!! Allah bayar tunai pada semua mangkok ini. kah kah kah !!!

4. Baik PAS, DAP apa lagi PKR habis meliwat segala isu yang RPK dedahkan pada masa itu. Kini semua nak bantai RPK. kah kah kah kah !@!!!! Tak nak caya pulak. Tak ke lawak bodoh namanya. Mana Mr Bean, Sam Ketot,  dan sebagainya yang menyanjung sangat RPK ini dulunya?  kah kah kah kah kah !!!!

5. Sivarasa pulak siap cakap apa yang RPK dedah tu adalah niat jahat, rekaan niat , putar belit, penipuan tetap penipuan. Tak ke lawak bodoh namanya. Apa kata Sivarasa cakap seperti itu  semasa RPK memfitnah BN dulu? Sebab nya Siva pun penipu juga. Penipu besar............. Kah kah kah kah kah !!!!

5. PPPPPPPPPooooooooooooddddddddddaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! tahi minyak semuanya.