FOLLOWERS

Monday, 8 February 2010

LAPURAN POLIS TERHADAP BLOG JEFFRY DIMENSI ! TAK ADA ISU !

( Gambar ini boleh kot ? )

Harakah Daily

Nik Aziz kesal lakaran blog cuba mengaibnya
Salmah Mat Husain & Muhammad Yusri Amin


KOTA BHARU, 7 Feb: Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat melahirkan rasa kesal terhadap seorang penulis blog membuat lakaran begitu mengaibkan membabitkan dirinya dan Datuk Seri Anwar Ibrahim.Katanya beliau tidak akan teragak-agak untuk membuat laporan polis mengenai perlakuan tersebut sekiranya tiada orang berbuat demikian.

(Gambar: Mejar (B) Mohamad Ibrahim (kanan) dan Hisyam Fauzi menunjukkan salinan laporan polis)Namun beliau amat berterima kasih kepada pihak yang telah terlebih dahulu membuat laporan polis berhubung fitnah tersebut. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Apalah PAS ini. Itu pun nak buat lapo=uran polis? Kah kah kah kah kah kah. Aib?

2. Aib dan mengaibkan gambar yang Dimensi paparkan? Aap kurangnya blog PAS ini yang meletakkan gambar DS Najib makan malam dengan Atlantuya? Gambar Dr Khir Toyo dengan kepala babi, Tun Mahathir di gambarkan berkepala babi dan Tan Sri Rahim berkepala anjing?

3. Apa kurangnya celaka yang Pok Nik hamburkan kepada orang dan sumpah laknat serta fitnah yang Pok Nik keluarkan dan penyokong PAS keluarkan kepada BN dan pemimpinnnya?

4. Kepada Jeffry, tak usah risau. Tak ada kesalahan jenayah pun. Tak ada isu. Jeffry boleh tidor lena. Paling kuat pun blog kena asekat atau di denda RM 50 sahaja.

5. Relak Jeffry. Tak ada apa nak risau.

17 comments:

  1. Sebenarnya PAS terdesak kerana dalam dunia blog sekarang,Blog Pro-BN sedikit demi sedikit semakin meninggalkan Blog Pakatan.

    Lgpn mereka baru tercabar dengan kes Aduka Taruna.

    Biasalah, cari salah org lain utk menutup kelemahan sendiri!

    ReplyDelete
  2. Salam bro,
    Begitulah hukum di tangan Pas ni, dari dulu smpai bila2: jika dia buat HALAL, tapi kalau org buat HARAM, memang Pas ni parti untuk haramjadah selamanya. Hari ini aku nk tergelak je, kah kah kah, kah kah kah...jemput ke blog aku selepas jam 9:30 pagi nanti, kah kah kah

    ReplyDelete
  3. PAS ni janganlah bertindak bodoh!
    Masa ini rakyat sedar yg PAS sedang menghadapi saat yg getir dr persepsi orang ramai.
    Rakyat semua sedar yg PAS sedang dipermain dan dialatkan oleh Anwar melalui kumpulan Erdogan dlm PAS.
    Memang pun TGNA sedang diliwat oleh Anwar secara politik! Makna gambar itu dah jelas.
    PAS tolonglah jangan fikir semua rakyat itu bodoh dan tolol aje.

    ReplyDelete
  4. salam alaikum...
    gambau mcm tu pun nak marah ke...
    puaaaahhhh...
    kalau tang diorg kena mcm tu
    bukan main marah lagi...
    bertempek menjerit terpekik terlolong
    mcm kena sawan kena polong...
    poooorrrraaaahhhh...
    itu la perangai...
    puak puak tali perut hijau ni tu...
    alahhh... anggap aje gambao tu mcm cerita...
    lagu KUDA HITAM...
    DAH JADI KUDA TUA JANGGUT KAMBING...
    KAHKAHKAH...

    KUDA TUA ADUHHHH...
    KUDA TUA...
    TAK DIHITUNG NAMUN MERBAHAYA...
    LARI SEMPUT CUNGGAP CUNGGAP...
    SEKERAT JALAN LUTUT LONGGARRRRRR...

    KUDA TUA ADUHHH...
    JANGGUT KAMBING...
    MANJA SUNGGUH ADUHHH...
    GESEL GESEL KASI PENENDANG...

    KAHKAHKAH...
    KEHKEHKEH...

    ReplyDelete
  5. korang cuak dah je?

    ReplyDelete
  6. blog org melaka ke ni? org eyes on malaysia? wakakaka... woi bangang ko dgn ketua menteri ko tu sama2 bangang. klau betul ko org melaka laa. ko mesti tau yg ali ketam tu tiada kelulusan ekedemik langsung. ko ni klau ada kelulusan SPM pun, bermakna ko lagi bodoh dari ali rustam tu sbb ko menyokong org yg lebih bodoh dari ko. ali rustam sial ni bela babi boleh laa.. ko pun sama ke nak makan babi yg banyak kat melaka tu?

    Nelayan kelebang apa kes? dah korang tambakkan pantai tu dia org nak tangkap ikan kat mana? nak tengok puki mak ko boleh laa.. ko ni mmg jenis keling laa.. belit lebih.. poodahhh...!!!

    woi keling.. ali ketam kan baru beli kereta 2 alam.. ko x nak try ke? kot2 dia nak bawak ko jalan2 ke neraka ke nanti... hahahaha

    ReplyDelete
  7. najib bangang

    lihat bulan jun nanti. saya konvo bagi menerima ijazah sarjana / masters dari ukm. saya tak le sebodoh anda. cerdik le sikit. tak adalah cerdik sangat. ijazah pun ada 4 ijazah. tak bising pun.

    ReplyDelete
  8. Salam PG, bila dah terasa telinga bahang panas kena pulas, mulalah nak salahkan orang lain.... selama ini asyik puls telinga orang je.....kah..kah..kah baru dia tahu bila kena buku dengan ruas...

    ReplyDelete
  9. semoga bertaubat

    ReplyDelete
  10. oii parpukari walaupun ali rustam takde kelulusan ko tgklah macam mana dia bangunkan bukan macam ko pandai cakap jer

    ReplyDelete
  11. tuduhan liwa/zinat tu isu yg berat, apatah lg kita buat gamba superimpose berkenaan dgn tuduhan yg dihadapi DSAI tu. klu ada insan yg rse itu adlh kerja mulia, maka dipersilakan (itu pun jika tiada langsung ketakutan kita akn bakaran api nerakan)..

    ReplyDelete
  12. sdr arif wrote: "Ap kurangnya blog PAS ini yang meletakkan gambar DS Najib makan malam dengan Atlantuya"

    Barangkali sdr tak berkesempatan membaca keterangan saksi ini, yg juga rakan kpd Altantuya, iaitu Burma ketika beliau dipanggil menjadi saksi pd 29 Jun 2007..

    http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2007&dt=0630&pub=Utusan_Malaysia&sec=Mahkamah&pg=ma_01.htm

    Karpal ingin bertanya saksi mengenai kerja dan kemampuannya (Altantuya) berbahasa dan juga tentang pegawai kerajaan yang dikatakan terdapat dalam sekeping gambar.

    Tun Abdul Majid dengan tegas berkata: ‘‘Saya bantah, tidak relevan.”

    Hakim Mohd. Zaki mencelah: ‘‘Gambar apa?”

    Di peringkat ini, mahkamah hangat seketika apabila Burmaa mendakwa, Altantuya memberitahunya ketika di Hong Kong bahawa dalam gambar itu dia bersama Abdul Razak, pegawai kerajaan dan beberapa orang lagi sedang menikmati hidangan di sebuah meja bulat di Perancis.

    (Bagaimanapun gambar yang dikatakan itu tiada ditunjukkan di mahkamah).

    Karpal menyoal siapakah pegawai kerajaan tersebut dan adakah Burmaa mengenalinya.

    Burmaa: ‘‘Saya ingat nama Najib Razak. Sebab nama Razak adalah sama. Saya tanya dia (Altantuya), jika mereka adik-beradik kerana nama serupa.”

    Tun Abdul Majid: ‘‘Perkara ini tidak relevan.”


    Saya sebagai rakyat Malaysia menuntut, siapakah individu yg bernama 'Najib Razak' itu, seperti yg disebut Burma..

    Mengapakah bila nama 'Najib Razak' disebut, pendakwaraya, Tun Abdul Majid tiba mencelah dengan mengatakan, ‘‘Perkara ini tidak relevan.”??

    ReplyDelete
  13. apa pndapat anda jika gmba atuk anda diedit oleh jefry...nik aziz seorang ulamak.anda mnyokong orang yg mnghina ulamak..nauzubillah...anda jwb la akhirat nnti...

    ReplyDelete
  14. nik aziz seorang ulamak ko caci tp mb hang kaki rasuah(sperti yg trbukti oleh umngok sndiri) hang anda ampu2 mcm pncacai taik...renung2kn..

    ReplyDelete
  15. Mudahan2 selepas terima ijazah yang ke-lima nanti Penghuni Gua akan tampil dengan penampilan yang lebih ber'otak' daripada sebelum2 ini...

    ReplyDelete
  16. HAHAHAHAA!
    SOKONG "NAJIB BANGANG" & "KUDA PERANG" & ANONYMOUS2 YG BERKENAAN :-
    WA CAYA SAMA LU BRO!
    MMG BTL TU..BRADER!X PAYAH LAYAN LA BLOGGER NI
    BIARLAH DIA NAK MENYALAK SORG2 KT BLOG DIA NI
    CAKAP BERAPI2!BATU CAVES PUN BLH ROBOH...
    IJAZAH SAMPAI 4??????????????????????????
    IJAZAH BELA BABI BLH LA...HEHE...........
    NAMA PUN PENGHUNI GUA..MMG LAYAK DUDUK DLM GUA JER..SPESIS OTAK X BERKEMBANG!HAHAHAHHA
    APE PUN PADA "NAJIB BANGANG" LU MMG BEST LA BRADER..
    WA CAYA SAMA LU!!!!

    ReplyDelete

PETA PELAYAR