ADUN Sri Muda Shuhaimi Shafiei dikaitkan dengan perolehan secara tidak teratur berjumlah RM1 juta untuk Karnival Terima Kasih Rakyat apabila syarikat yang dikaitkan dengan dirinya menyerahkan bil berjumlah RM356,000, paling tinggi di antara pembekal lain.


Shuhaimi bagaimanapun menafikan bahawa beliau terlibat dalam pemilihan syarikat pembantunya itu sebagai pembekal paling besar untuk karnival tersebut, walau menganggotai jawatankuasa penganjur karnival tersebut.


"Sekiranya syarikat itu terlibat, mungkin ia merupakan keputusan jawatankuasa. Saya tidak terlibat dalam pemilihan," katanya ketika dihubungi semalam. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Kah kah kah kah kah !!!!!! Oh bangau, oh bangau....................Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!

2. Kini dah tolak menolak. Jadi pengerusi dan luluskan projek kepada syarikat proksi pembantu sendiri. Kalau mereka bukan rasuah tetapi sedekah. Kah kah kah kah kah !!!!!!!Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!

3. Itulah wajah PKR dan PR wahai pengundi muda!!!! Lambat lepa... semuanya nak makan kedarah. Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!

4, Fikirkan pengundi muda dan bayangkan jika mereka mentadbir negara nanti. Ranap.... pasti ranap. Semuanya akan makan kedarah apa sahaja yang melintas. Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!

5. Itu yang terdedah, yang disorok dan menunggu masa nak terdedah? Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!

6. Takkan ini pun konspirasi UMNO dan BN jenis lulus projek pada pembantu sendiri. Cuma nampak bodoh sangat pemimpin PKR ini kerana cara / modes operandinya dah ketinggalan zaman. Bodoh sangat dan sangat senang dibaca dan di agak kebodohan MP dan ADUN ini. Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah kah !!!!