FOLLOWERS

Wednesday, 3 March 2010

MP BAGAN SERAI KELUAR PKR : TERUSKAN TALKIN UNTUK PKR !


Malaysiakini

MP Bagan Serai pula umum keluar PKR
Mac 3, 10 11:28am

Ahli parliman Bagan Serai, Mohsin Fadzli Samsuri hari ini mengumumkan keluar dari PKR dan menjadi wakil rakyat Bebas. Mohsin 65, yang dilantik mewakili PKR di kerusi utara Perak adalah ahli parlimen ketiga parti itu yang bertindak keluar parti. Dua yang lain itu ialah MP Bayan Baru, Zahrain Hashim dan MP Nibong Tebal, Tan Tee Beng. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Air terus mengalir. Kita teruskan bacaan talkin untuk PKR.

2. Nak dengar juga apa kata TKM1 Pulau Pinang Mansur Othman, kali ini apa pula alasan yang boleh diberikannya untuk MP ini keluar parti. PKR dan Mansur cukup banyak alasan. Tan dikatakan keluar kerana saudara tak dapat projek. Salehuddin dikatanya minta jadi CEO dan minta gai RM50 k. Si Dato Zahrin dikata kecewa kerana tak dapat jadi Pengerusi Kelab Golf.

3. Kali ini apa pula alasan yang PKR dan Mansor boleh berikan? Mungkin MP ini nak jadi KM Pulau Pinang tak dapat kot?

4. Apa pun, kita teruskan talkin untuk PKR dan juga PR. Nyawa mereka sudah berada di tengkok. Adakah ini juga konspirasi UMNO / BN atau angkara DS Najib. Itulah alasan yang akan mereka berikan sekira nya tiada alasan lain nak dikeluarkan.

5. Itulah PKR. Perliwatan politik terus berlaku dan akan berlaku. PG cadangkan kepada PKR agar semua MP dan ADUN PKR tak kiralah apa agama dan bangsanya agar mereka membuat BAIAH ikut agama masing-masing. Khalid Gereja boleh aturkan kerana ia mahir bab-bab begini. Semua boleh pada si Khalid ini.

6. Fikirlah pengundi muda. Adakah parti dan pakatan sebegini layak untuk mentadbir kira dan negara ini ? Maaf lah.

5 comments:

 1. dino.yp@gmail.com3 March 2010 at 16:41

  alasan terbaru : maggi saya dah kembang!

  ReplyDelete
 2. sorry I dont care berapa pun yang keluar.

  I hope UMNO terus fokus bekerja untuk rakyat and win 2/3 PRU akan datang.

  Insyallah...ahli ahli UMNO yang tulen dan sentiasa bersama UMNO during rainy season and sunny day la yang akan membawa kemenangan PRU13 nanti. Insyallah Insyallah....

  p/s: bukan senang to win back hati rakyat....

  had enough with story keluar masuk ahli PKR etc
  :D

  ReplyDelete
 3. Salam Sdr,

  Haha..maggie kari ka maggi alex?

  Parti Keadilan Rakyat semakin menuju kehancuran.Satu demi satu dilihat keluar dari parti pakatan rakyat ini.

  Apakah signifikan nya pada Pakatan Rakyat di Perak? Barangkali isu yg menghimpit komponen PR ini ada hikmahnya pada PAS di Perak.

  Nizar dilihat akan gunakan Sidang DUN Perak akan datang sebagai dalang ganti untuk mengaburi pandangan rakyat terhadap kepincangan PR.

  Lihatlah nanti,segala wayang kulit, undang-undang rimba, pelakon terbaik anugerah skrin dan berbagai lagi bakal menggegarkan sidang dun perak 30 Mac!


  --------------------------------------------------------

  10 SiBudak Hitam Akan Terjah, Bongkar Dan Kerjakan !

  ReplyDelete
 4. tak lama lagi pkr bungkus

  ReplyDelete

PETA PELAYAR