FOLLOWERS

Wednesday, 23 March 2011

DNA : DSAI DAH MULA KANTOI !!!!!

( Cantik !!! Lentok baik punya !!! )

Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini mengubah keputusan bicara dalam bicara sebelum ini untuk membenarkan berus gigi, tuala dan botol air yang diperoleh dari lokap tempat Datuk Seri Anwar Ibrahim ditahan, dikemukakan sebagai bukti.

Mahkamah bagaimanapun menolak permohonan pihak pendakwa untuk memaksa Anwar menyerahka sampel DNAnya.

Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah juga berkata tangkapan ke atas Anwar oleh pengawai penyiasat DSP Jude Blacious Pereira adalah sah dan sehubungan itu, barangan berkenaan perlu diterima.

"Selepas mempertimbangkan bukti dengan kenyataan dari IO (pegawai penyiasat) dan pegawai yang menangkap (Supt Ahmad Taufik Abdullah) saya memutuskan bahawa tangkapan itu adalah sah.” Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : DSAI kantoi lagi. Kali ini bungkus lah beliau. Nak lari ke mana. Sg Buloh jugalahg penyudahnya.

2. Vedeo seks lagi. Lelaki Y tu kali ni tak dapat lepas lagi. PG dah katakan dari dulu lagi. KLIK. Cara pengambilan bukti tak penting asalkan ia relevan. Kes law yang terdahulu sebagai petunjuknya. Kantoi lah DSAI kali ini.

3. Beliau kini dok asyik cakap konspirasi, konspirasi. Penyokongnya pun dok ulang lagu konspirasi. Mereka tahu ke apa itu konspirasi mengikut undang-undang? KLIK. Hotak mereka.Kalau tak tak tahu jangan cakap le.

4. Jenuhlah lepas ini pengikutnya terminum air kencing beliau. Apa lagi dengan vedeo seks terbarunya. kantoi, kantoi !!!! Tak gitu ?

Nota : Masalah ciptaan sendiri, selesai sendirilah. TGHH pulak sokong buta aje kes vedeo seks lelaki Y . Kononya kena ada 4 saksi. Itu otak ulama jahat aje. Cakap tak habis. Nak kelirukan orang. 4 saksi tu bagi hukum hudud. Kalau tak cukup 4 saksi tapi DNA atau bukti sainstifik mengesahkannya maka ia boleh dijatuhkan dengan hukuman mengiktu Takzir atau dengan hukuman penjara dan sebagainya. Jangan nak bodohkan oranglah . DNA dan sais tu ciptaan Allah juga. Kita wajib guna. Bukan dok main pusing fakta untuk keuntungan politik.

Kena diri sendiri nak saksi le, nak juru kameralah, nak itu nak ini. Bila fitnah ke PM dengan Atlantuya dan sebagainya pakai air liur aje. Tak apa pulak. Inilah contoh ulama bermulut syaitan dan ulama jahat. Sebab itu tak sampai sepenggal tumbang kerajaan Haji Hadi Terengganu. Bala Allah mungkin !!!! Sebab mulut jahat sangat. Tak gitu ?

14 comments:

 1. 4 orang saksi yang tidak fasik..

  Hj Hadi boleh jadi saksi?
  Nik aziz boleh jadi saksi?
  Bazar tok guru pun nik aziz kuatim rakyat.. dari 12 kaki (janji) jadi 8 kaki.

  Kalau dalam bilik camna saksi nk tengok? Kena ikut cara lain pula..

  Undang2 syariah tu luas..

  ~Nik Aziz

  ReplyDelete
 2. Nuar nuar....simpan lah DNA ko tu! 3 barang bukti pun dah cukup dan match dengan lelaki Y. Lepas ni Datuk T pula akan uji jam Omega....lelaki Y lagi atau bukan....Inilah akibat tangguh tangguh! PADAN MUKA PENYAKIT CARI SENDIRI.

  ReplyDelete
 3. ANON2 BANGANG LEMBU DI ATAS!!!

  KAH..KAH..KAH..INI PUNYA AKAL PUAK UMNO..CELAKA SUNGGUH!

  MASA DAH TERSEPIT DNA DR SEL DITOLAK, MAKA BERDUYUN2 LAH ANJING2 MENYALAK MINTAK DNA...!!!

  TAPI HAKIM PUN TOLAK DNA YG ANJING2 NI MINTAK KAT TENGAH2 JALAN TU, TAPI HAKIM GUNA BALIK SAMPAH BUSUK (DNA) YG DIBUANG UTK DIJADIKAN DNA SEMULA...KO KATA DNA NUAR DAH TAK PERLU...APA PUNYA BANGANG LA KAMU!

  BENDA YG DAH REJECT GUNA SEMULA...KAH..KAH..KAH..
  DAH TAK ARAH! KALAU TAK, GERENTI TELINGA HAKIM KENA KERAT!!!

  JAHATNYA UMNO!!

  ReplyDelete
 4. gila org pkr.bertuankan peliwat

  ReplyDelete
 5. tdk tahu malu org pkr,pemimpin mereka seorg peliwat

  ReplyDelete
 6. BERAKING NEWS...

  (HARAP BACA, RUGI TAK BACA!!!)


  PERTAMA MEMBOCORKAN SIAPA DATUK T


  KENYATAAN AKHBAR

  Saya dihubungi oleh seorang kenalan yang sangat rapat bermula sejak 15 Mac 2011 untuk berjumpa dengannya mengenai sesuatu yang penting. Pada hari Isnin 21 Mac 2011 lebih kurang jam 12.20 tengahari, saya mengesahkan bahawa saya ada ruang untuk bertemu beliau.

  Saya berjumpa dengannya di Hotel De Palma Ampang jam 4 petang hari itu, sebelum dibawa di dalam sebuah kereta yang lain. Kereta itu dipandu oleh dua orang yang saya tidak kenali.

  Saya dibawa ke Hotel Flamingo Ampang, seterusnya dibawa ke sebuah bilik junior suite. Saya bertemu Tan Sri Rahim Thamby Chik dan Dato’ Eskay Shazril Abdullah yang telah menunggu di dalam bilik tersebut. Saya turut disertai oleh kenalan saya tadi.

  Saya duduk di depan Tan Sri Rahim Thamby Chik sementara Dato’ Eskay Shazril Abdullah duduk di sebelah saya. Kenalan saya tadi duduk di atas katil di belakang di dalam bilik tersebut.

  Dato’ Eskay Shazril Abdullah mula bercakap dan mengatakan bahawa saya (“Johari Abdul”) adalah ahli Parlimen yang pertama akan menyaksikan tayangan video yang sedang mula dimainkan itu. Dia juga meminta pandangan saya mengenai Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

  (BERSAMBUNG DIBAWAH)

  ReplyDelete
 7. SAMBUNGAN...


  Sepanjang tayangan video tersebut, Dato’ Eskay Shazril Abdullah menjadi suara latar menerangkan beberapa perkara. Contohnya, dia menyentuh bagaimana cara individu terbabit menanggalkan kondom selepas perlakuan berakhir mempunyai risiko air mani akan terpercik ke kawasan yang besar. Menurutnya, tabiat itulah yang menyebabkan Dato’ Seri Anwar Ibrahim sering meninggalkan bahan bukti seperti yang berlaku dalam kes liwat pertama tahun 1998 dulu.

  Dia juga mendakwa bahawa dia selalu membawa Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke club house di mana berlakunya kejadian itu dan tempat-tempat lain di Thailand seolah-olah ini perkara yang kerapkali dibuat oleh Dato’ Seri Anwar Ibrahim. Menurutnya, setiap kali dia membawa Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke tempat itu, bilik itulah (yang dirakamkan) yang digunakan Dato’ Seri Anwar Ibrahim sementara dia (Dato’ Eskay) menggunakan bilik bersebelahan. Dalam percakapan seterusnya, dia menyatakan kebimbangan kononnya rakaman-rakaman video seperti itu telah dipunyai oleh pihak perisikan Thai.

  Sepanjang penayangan video tersebut, Tan Sri Rahim Thamby Chik kerap mencelah dan membuat komen pendek yang memburukkan Dato’ Seri Anwar Ibrahim. Saya percaya beliau cuba meyakinkan saya bahawa Dato’ Seri Anwar Ibrahim adalah seorang yang tidak bermoral dan tidak layak menjadi seorang pemimpin.

  Selepas penayangan video tersebut, Tan Sri Rahim Thamby Chik mula bercakap. Dia memujuk supaya saya meninggalkan KEADILAN dan Dato’ Seri Anwar Ibrahim. Dia berjanji untuk bbawa saya berjumpa dengan Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib Tun Razak. Tan Sri Rahim Thamby Chik juga menyebut bahawa dia akan uruskan segala keperluan kewangan dan keselamatan saya.

  (BERSAMBUNG LAGI DIBAWAH)

  ReplyDelete
 8. SAMBUNGAN DI ATAS


  Tan Sri Rahim Thamby Chik juga cuba meyakinkan saya untuk membawa dan memujuk lebih ramai Ahli Parlimen KEADILAN berjumpanya, supaya dapat dipujuk keluar parti. Dia meminta saya mengepalai kumpulan Ahli-ahli Parlimen KEADILAN ini. Saya tidak memberikan komitmen, selain mendengar komen-komen yang dibuat.

  Selepas itu, saya keluar dan diiringi oleh kenalan rapat saya itu. Di dalam lif, saya memeluknya dan memberitahu beliau, bahawa setelah menonton keseluruhan video tersebut, saya yakin bahawa orang di dalam video itu bukanlah Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

  Saya berkeyakinan bahawa pelakon itu bukan Dato’ Seri Anwar Ibrahim berlandaskan faktor berikut:

  1. Pada awal rakaman, terdapat seorang lelaki lain yang sedang menguruskan rakaman video pada ketika orang yang mirip Dato’ Seri Anwar Ibrahim masuk ke dalam bilik. Sewajarnya orang itu (yang mirip Dato’ Seri Anwar Ibrahim) sedar bahawa perlakuannya akan dirakam. Mustahil sesiapa yang waras akan melakukan adegan sedemikian kecuali dia diupah.

  2. Tempoh masa rakaman yang menunjukkan muka si pelaku adalah terlalu pendek. Ditambah dengan rakaman yang dibuat di dalam hitam putih; menyukarkan untuk betul-betul mengesahkan identiti si pelaku.

  (BERSAMBUNG DI BAWH)

  ReplyDelete
 9. SAMBUNGAN DI ATAS..


  3. Bahu si pelaku terlalu lebar dan tegap berbanding bahu Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

  4. Bahagian belakang si pelaku (punggong) juga berisi dan jelas berbeza dengan tubuh badan Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

  5. Di akhir adegan, si pelaku bangun dan tubuh badannya dirakam dengan jelas. Perutnya adalah buncit dan terlalu besar jika dibandingkan dengan perut Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

  6. Warna kulitnya adalah terlalu cerah dan hampir tidak dapat dibezakan dengan warna kulit wanita terlibat.

  Selepas itu, saya menyatakan kesediaan untuk membawa beberapa orang ahli Parlimen KEADILAN agar mereka juga dapat menonton video dan berjumpa dengan Tan Sri Rahim Thamby Chik. Saya dimaklumkan sessi tayangan seterusnya akan dibuat kepada ahli-ahli Parlimen KEADILAN pada jam 330 petang 22 Mac 2011. Kami hadir semalam di Hotel Flamingo Ampang dan menunggu hingga jam 530 petang, oleh kerana mereka telah sahkan bahawa perjumpaa akan berlaku. Walau bagaimana pun, perjumpaan itu dibatalkan oleh pihak mereka.

  Saya mengambil risiko membuat kenyataan ini diluar Dewan Rakyat kerana saya yakin bahawa episod terbaru ini adalah satu lagi rencana jahat untuk memfitnah Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

  DATO’ JOHARI ABDUL
  AHLI PARLIMEN SG PETANI
  AHLI MAJLIS PIMPINAN PUSAT KEADILAN
  23 MAC 2011

  ReplyDelete
 10. SAMBUNGAN LAGI..

  KOMEN SELEPAS KENYATAAN AKHBAR DATO’ JOHARI ABDUL

  Tan Sri Rahim Thamby Chik yang menjadi dalang kepada episod ini adalah orang yang sama yang mengatur penerbitan dan pengedaran buku “50 Dalil” dalam tahun 1998 dahulu. Modus operandi fitnah terbaru ini adalah 100% sama dengan modus operandi siri fitnah tahun 1998 dahulu. Beliau diberi mandat oleh Perdana Menteri sendiri untuk membeli ahli-ahli Parlimen KEADILAN dengan tawaran wang ringgit dan sebagainya. Tempahan dan pembayaran Carcosa Seri Negara dibuat oleh RISDA, sebuah jabatan kerajaan.

  Saya juga percaya Dato’ Eskay Shazril Abdullah adalah “Dato’ T”. Dia adalah seorang yang berbangsa Siam dan mendapat banyak faedah dari Tun Mahathir Mohamad kerana berasal dari Kedah.

  Seorang lagi individu yang hadir sama adalah bapa mertua kepada Dato’ Shafie Afdal, iaitu Naib Presiden UMNO. Banyak lagi nama-nama pimpinan UMNO yang terlibat secara langsung dengan konspirasi terbaru ini.

  Saya mendedahkan semua ini agar rakyat Malaysia dapat menilai dengan sendiri politik jahat yang digunakan oleh musuh Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

  Pimpinan UMNO perlu berterus terang dengan rakyat dan membersihkan nama mereka secepat mungkin.


  DAH BACA? BAGUUZZZZZ!!!

  ReplyDelete
 11. juburi ke umngok yg kantoi skrg neh?
  kah kah kah!

  kebodohan keterdesakan umngok semakin terserlah
  common la dol?spesis2 makcik/pakcik yg bodo2 x sekolah bole la lu "candy2"

  zaman dh berubah dol...
  ubah skrg dol...
  selamatkan mesia dol...

  ReplyDelete
 12. aku pening! tapi pening bukan sebab dewa merah jambu kegilaan aku, tapi pening sebab ada orang gila suka gali lubang, kemudian terjun ke dalam lubang tersebut.
  aku dah kata, jangan percaya dengan senjata yang dibawa oleh orang bodoh, nanti senjata itu akan makan tuan.
  Tiba-tiba nak PRU Sarawak, bersoraklah segala ahli UMNO, Anwar main sex dengan amoi, ada dalam video, nak sedap ajak editor dan wartawan, dalam negeri dan luar negeri, padan muka penyokong PKR, tengok pejuang PAS, kelih sukarelawan DAP.
  Nak sedap ditambah kicap, muka hodoh Zahrin tambah, si ZoooNordeeen munafiq tambah, brahim katak puru pun tambah dan tambah.
  Kantoooi, si pelakun mengaku, si perogol budak mengaku (org Melaka sepupu ArifOmar), si jaga duit PERKOSA ngaku, sambil senyum kambing, kami adalah dalang kepada wayang kulit bodoh itu.
  Apalah dosa UMNO bila UMNO diletak dikandang orang salah, apa salah UMNO jika rakyat umpat dan keji UMNO, pemulihan belum pulih, pemutihan baru nak mula, tiba-tiba hujan ridiasi turun dengan lebat.
  Ingat ! lebih baik lawan sepuluh musuh yang cerdik, dari memiliki seorang pendukong yang bodoh.
  Bila nak berubah niiii.

  ReplyDelete
 13. umno memang bodoh! tak kan berubah, jgn harap lah...

  ReplyDelete
 14. Insyaallah..dgn kehendakNya nti berubah la pemimpin mesia neh..bile tu xtau la tu smua kerja Dia kita ni cume berusaha/merancang

  sedang bini hindu neh pun bole berubah dr kedot bole jd firm!
  lu pk la sendri!
  muhahahahaha...

  sori dol..gua mmg anti umngok dulu,kini&forever!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR