FOLLOWERS

Thursday, 10 March 2011

INILAH KUDA TROJAN PKR DALAM KERAJAAN !!!!!!


Dipetik dari : Malaysia Instinct comDikhabarkan Timbalan Menteri ini mahu berjumpa dengan bloggers malam ini. di Restoran NZ Jalan Ampang. Bloggers mana yang ingin ditemui olehnya? Bloggers pembangkang? Untuk apa? Untuk umum keluar Barisan Nasional ke? Itu kita tak tahu. Memang BN tidak perlukan ahli politik besar kepala seperti ini.

Sudahlah angkuh, dia juga dipercayai seorang Ahli Parlimen yang telah bersiap untuk lompat parti sekiranya Gerakan 16 September benar-benar terjadi. Maka untuk apa disimpan pemimpin jenis ini?

Timbalan Menteri ini pernah mengucapkan kepada bloggers, "You all not intellegent, this is a new politic" dan "Jangan sampai I balun you all bloggers. Tunggu masa saja". Selain itu, dia juga dia turut:

1. Memuji Buku Jingga yang dikeluarkan oleh Pakatan Haram.

"Selain menyokong diadakan forum yang melibatkan wakil-wakil pelbagai parti di universiti bagi menghidupkan roh demokrasi di pusat-pusat pengajian tinggi, beliau juga mengakui pertembungan Buku Jingga dan Buku Biru merupakan sesuatu yang baik kerana boleh menyegarkan demokrasi di tanah air."

2. Memuji kerjasama Pakatan Haram.

" Manakala dasar yang diperjuangkan oleh PKR, DAP dan PAS yang menolak politik perkauman, sememangnya baik bagi melahirkan perubahan politik di tanah air."

3. Dan yang paling memualkan, memuji dan membodek Al Jubs.

"Selain itu, beliau turut mengakui Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, sebagai personaliti yang hebat dan mempunyai pandangan jauh dalam pelbagai perkara, sehingga turut diakui dunia. "Dalam hal ini, bergantung kepada perspeksi masing-masing. Bagi BN, Datuk Seri Anwar Ibrahim itu bahaya besar, tetapi bagi Pakatan Rakyat, untung besar. Tetapi yang itu bukanlah politik segar yang rakyat nak tengok"

Berapa lama lagi agaknya Timbalan Menteri jenis ini mahu disimpan? Gerakan mendesak Timbalan Menteri kuda trojan pembangkang yang pernah dilamar bagi merealisasikan rampasan kuasa 16 September ini telah pun dimulakan. PM jika berkenan dengannya, wajib sedar, ramai yang tidak berkenan dengannya. Rakyat didahulukan, trojan diterajangkan.
Penghuni Gua : Lama dah PG tahu. Sejak sama-sama di UM lagi pada tahun 1982-84. Berlakon lebih. DSAI lah idolanya. Memang itulah beliau selamanya. Buang aje dia ni dalam PRU 13 nanti........................Buat semak aje !!!! Menyampah. !!!!!! Para Blogger kerajaan, jangan percaya dengan mangkok ini. Dato Khalid Nordin tahu perangai dia. Dato Khalid Nordin pun tak ambil pot pun pada dia ini.

6 comments:

 1. BRO..KWN TAK TAU NK CKP LAGI PSL MAMAT SONGSANG TEMAN SEPELIWAT ANUWAR NIH. RASE CAM NAK TEMPELENK JEK PUN ADE. KERAJAAN PATUT BUAT SESUATU SEBELUM DIA 'MKN DALAM' LAGI TERUK BROO! ADOIYAIII

  ReplyDelete
 2. kite bakor... kite bakor..

  GT back up.. hehehehe

  ReplyDelete
 3. Aku hanya pembaca.

  Senang dan selesa dengan peranan BEBAS para bloggers 'mesra kerajaan'. Tidak terikat, tunduk dan angguk saja.

  Untuk mudahkan PM buat penamaan calon bagi PRU13, elok rasanya ditonjolkan mangkok-mangkok yang patut disingkirkan daripada senarai calon BN.

  Lihat nanti hasilnya... kami pembaca juga ada pandangan sendiri maa..

  Rakyat memerhati dan menilai

  ReplyDelete
 4. INILAH KUDA TROJAN PKR DALAM KERAJAAN, TERAJANG TERUS AJER. DIA FAHAM KER SELAIN DARI JADI AP MERUPAKAN TOKOH KORPORAT. SEBAB ITU DIA HIDUNG TINGGI PANDANG LEKEH KERAJAAN YANG DI DOKONG PADA HARI INI. INGAT DIA NAIK SEMASA SIAPA... PORHRAH...!!!!!!

  ReplyDelete
 5. kah!kah!kah!
  hindu neh dh anti pulak dgn tm sekor neh?
  panas jobor ke hindu weh takut mati x mkn?

  btl kata puppy jef
  buang awal2 nti mkn dalam pecah lobang hancur umngok dol?lg teruk dol?

  nti lu jgk yg missed soru

  ReplyDelete

PETA PELAYAR