FOLLOWERS

Friday, 11 March 2011

JUDI DI SELANGOR : BARU TAHU SUSAH !!!!Mac 10, 11 8:50pmKerajaan negeri Selangor tidak boleh menutup kedai yang menjual tiket loteri atau nombor ekor di negeri itu sebagaimana yang dilakukan oleh kerajaan PAS Kelantan, lapor Bernama.

Bernama memetik pesuruhjaya PAS Selangor, Datuk Dr Hasan Mohamed Ali sebagai berkata kerajaan negeri akan meminta pandangan alim ulama dan pengamal undang-undang terlebih dahulu sebelum membuat tindakan seperti itu, lapor Bernama
.
Bagaimanapun keadaan di Selangor tidak boleh disamakan dengan di Kelantan, katanya kepada pemberita di Shah Alam hari ini . Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Baru tahu susah. Dulu dok asyik bantai kerajaan mengapa tak haram itu,. tak haram ini. Kena batang hidung sendiri baru tahu tinggi rendah.

2. Hudud pun langsung tak berbunyi lagi. Kalau dulu , habis dikafirkan kita semua kerana dikatakan tak jalankan hudud. Kena mereka perintah , baru tahu teori dengan amalan adalah dua perkara berlainan dan p[erlu kebijaksanaan untuk menguruskannya. Bukan pakai modal air liur sahaja.

3. Sudalah PAS, boleh jalanlah. Dan cuckup-cukuplah melacur agama untuk tujuan politik. Kepada Bob Lokman : kalau gagal didik anak, jangan nak salahkan orang. Kemudian masuk PAS kononya dapat menyediakan masa depan lebih baik. Kalau dah insaf dan gagala didik anak, bukan masuk PAS wahgai Bob. Pergi jumpa Tok Guru di mana-mana jabatan agama atau masjid. Dekatkan diri dengan mereka.

3. PAS tu parti politik yang gunakan agama untuk faedah parti mereka. Jauh bezakannya BOB. Fikirkan.

2 comments:

 1. kah!kah!kah!
  anak omar neh sound bob sebab x pandai jg anak
  wei cermin diri tu dulu weh?

  nk kata anak lu pandai xde sekor pun yg success
  ke ipta
  akhlak ape lg mmg hancus!
  betina dgn sluar cutting burit kah!kah!kah!
  cutting plak x bleh blah!kah kah kah!dh rupa ponggong bikmama
  itu pun ada jgk mangkuk ayun dok mengusung siang mlm..janji lepas sangap kah!kah!kah!

  cermin la diri tu dulu omar oi...

  hudud
  lu dh lupa ke ape maha firaun ckp dulu?
  even umngok sendri pun perlekehkan hudud
  ape cer weh?

  ReplyDelete
 2. DolMonggol keturunan anak haram dan luar nikah?? Betul ke?

  ReplyDelete

PETA PELAYAR