FOLLOWERS

Thursday, 5 April 2012

AKHIRNYA LUDAH DIJILAT KEMBALI !!!! KAH KAH KAH KAH !!!


MStar

Phahrolrazi, Ismail Angkat Sumpah Pelantikan Semula Sebagai Exco


ALOR SETAR: Dua lagi anggota exco kerajaan negeri pada Khamis mengangkat sumpah jawatan di hadapan Pengerusi Jemaah Pemangku Sultan Kedah Datuk Seri Tunku Annuar Sultan Badlishah di Istana Anak Bukit, di sini.

Datuk Phahrolrazi Zawawi dan Datuk Dr Ismail Salleh sebelum ini tidak mengangkat sumpah bersama lapan lagi exco pada 28 Februari lalu kerana menolak dilantik semula ke jawatan itu.Senarai exco yang dikeluarkan selepas majlis itu menyaksikan beberapa perubahan portfolio dengan Datuk Mohamed Taulan Mat Rasul kini menjadi Pengerusi Jawatankuasa Agama, Pelajaran dan Koperasi, Pembangunan Luar Bandar dan Pembasmian Kemiskinan.

Datuk Amiruddin Hamzah kini menjadi Pengerusi Jawatankuasa Industri dan Pelaburan, Perumahan, Kerja Raya, Pertanian dan Industri Asas Tani dan Bioteknologi, manakala Phahrolrazi dilantik sebagai Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Bekalan Air, Sumber Air dan Tenaga.Dr Ismail pula dilantik sebagai Pengerusi Jawatankuasa Badan-badan Bukan Kerajaan (NGO), Sains dan Inovasi, Teknologi Maklumat dan Komunikasi. - BERNAMA

Penghuni Gua : Ludah dui muka sendiri kemudian jilat balik. Tak ke hina namanya dan tak ada maruah langsung. Kah kah kah kah !!!!

2. Projek dan duit punya hal. Jilat , ke jilatlah. Duit dan wanita ... bukan mengira siapa. Lihat ajelah al ustat-al ustat PAS dan PKR. Semua halal bila kena tang mereka.

3. Itulah standard puak ini. Cakap aje Islam itu ini.... tapi perangai ... Ya Allah............mengalahkan kita yang dikatakan tak Islamik ni.... Kah kah kah kah !!!

4. Kepada 2 exco tu... jilat.., jangan tak jilat. Yang akhirnya tersenyum adalah MB Kedah. Dua mangkok ini terpaksa terhegeh-hegeh menagih dann menjilat MB Kedah kembali. Tak ke lawak? Kah kah kah ,kah ...!!!!

3 comments:

 1. Ni la perangai UMNO, depa kembali kpd kabinet negeri Kedah sebab depa terliur dgn habuan duit ringgit. Biasalah UMNO nak samakan PAS macam depa. Macam UMNO ni depa mata duitan, offer duit juta2. Masuk kampung tabuq duit kat orang kampung jadi buta akhirat. Wahai UMNO, hangpa tabuq la duit banyak2 kat kami na, senang hidup kami tapi kami pangkah PAS na. Ok babai.

  ReplyDelete
  Replies
  1. pangkah PAS tapi tak der faedah pada rakyat nak wat apa..lps ni kami org kedah takkan pangkah PAS dah ..Azizan, ko naik lah keta mahal ko tu puas..

   Delete
 2. Dak ehh kami pangkah PAS, pangkah UMNO buat pa.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR