FOLLOWERS

Wednesday, 18 April 2012

SEBAHAGIAN BESAR PEMIMPIN PR AKAN CACAT ATAU MATI? KAH KAH KAH KAH !!!!!


SEINGAT PG LAH, HANYA POK NIK DAN TGHH AJE YANG TAK PAKAI HANDPHONE BLACKBERRY INI. BAIK LELAKI Y, TIAN CHUA, AZMIN DAN SEBAGAINYA TERMASUK FAUZIAH NUKLEAR TU SEMUANYA MENGGUNAKAN HP DI ATAS. SEBAB MEREKA DOK TWEET TIAP HARI GUNAKAN HP INI.

TELEPON BIMBIT INI SEBAHAGIAN BESAR BADAN DAN BAHAGIAN DALAMNYA DIPERBUAT DARI TANAH JARANG / NADIR BUMI  YANG  LYNAS DOK NAK PROSES DI KUANTAN TU. JADI KALAU NAK IKUT FORMULA DAN CONGAK PG LAH.... DALAM TEMPOH 6  BULAN INI, RAMAILAH PEMIMPIN PEMBANGKANG DARI PR INI AKAN KEMBALI KE RAHMATULLAH ATAU CACAT TUBUH BADAN ATAU KENA KANSER AKIBAT TERKENA BAHAN TANAH JARANG DARI HP BLACKBERRY YANG MEREKA GUNAKAN.

MAHFUZ JUGA GUNA HP INI DAN  DAH TERKENA PEMYAKIT TANAH JARANG TU.  SEBAB ITU MAHFUZ ADA SYMTOM LUPA-LUPAM INGAT DAN BANYAK SANGAT BERCAKAP DAN KADANG KALA KITA TAK FAHAM APA ISU YANG DIA CAKAP. JADI DARI SYMTHOM ITU..... SAHLAH , SI MAHFUZ ADALAH PENGIDAP PERTAMA SYMTHOM TANAH JARANG DARI HP BLACKBERRY YANG DIGUNAKAN OLEH MAHFUZ. SEBAB LAIN MENGAPA MAHFUZ YANG TERKENA DULU SYMTHOM INI IALAH KERANA DIA YANG PALING BANYAK TWEET DI LAMAN SOSIAL.

TAK GITU ??? KAH KAH KAH KAH !!!!! POK NIK DAN TGHH AJE YANG AKAN HIDUP LEBIH LAMA SEBAB DIA TAK RETI GUNA HP ATAU BERTWEET GUNA BLACKBERRY!!!! KIH KIH KIH KIH KIH !!!!!

3 comments:

 1. Kalo refresh balik thread yg PG Hindu anak Omar post dlm blog dia ni... aku masih ingat lagi, dia la juga antara salah sorang yg bantah pembinaan Lynas di Gebeng sebab dekat dgn rumah/kampong dia.

  Bila kene tang batang hidung...buan main bangkangan dia. Tapi bile dah kene belasah - kene kutuk... baru lah sokong pembinaan kononnya setelah disahkan selamat dek KERA...jaan UMNgOk Be-eNd!

  Typical UMNgOk Be-eNd.....HARAM pun jadi HALAL asalkan UMNgOk!

  ReplyDelete
 2. Lombu-lombu pun sekarang dah pakai handphone hadiah dari Kak Jat. Sekarang lombu-lombu semua duduk dalam kondominium mewah 5 bintang, tak duduk kandang lagi dah. Lombu2 Eropah, Australia, Amerika Selatan, Afrika, semua dengki dengan lombu2 Satu Malaysia atas layanan baik Kak Jat.

  ReplyDelete
 3. dia tentang sebab masa tu dia tak tahu pun ap[a kejasdahnya nadir bumi. tapi dah pakar pas kata ia selamat dia sokong lah. ko bodo rupanya langsi. baca tajuk aje. kah kah kah kah

  ReplyDelete

PETA PELAYAR