FOLLOWERS

Thursday, 26 April 2012

SAH... ZURAIDA INI MAKHLUK BODOH RUPANYA !!! KAH KAH KAH KAH !!!!


Ketua Wanita PKR Zuraida Kamarudin hari ini berkata, beliau telah menerima surat tuntutan guaman daripada pelakon wanita terkenal Zahida Rafik yang didakwanya menerima bayaran RM1.5 juta daripada menteri Umno.

Zuraida berkata, surat melalui peguam Datuk Seri Shafee Abdullah bertarikh 23 April itu menuntutnya berhenti daripada membuat kenyataan berhubung isu yang mengaitkan Zahida dengan Menteri pembangunan luar bandar Datuk Seri Mohd Shafie Apdal.

Zuraida berkata, surat itu juga memintanya menarik balik kenyataan, memohon maaf serta membuat bayaran ganti rugi dalam masa tujuh hari atau prosiding undang-undang akan dimulakan.

"Saya tidak menjangka untuk terima satu surat daripada Zahida. Saya fikir Shafie yang mahu menyaman saya.

"Mengapa pelakon ini menggunakan peguam Umno sebagi peguam?" soalnya yang juga anggota parlimen Ampang. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Padan dengan muka MP bodoh ini. Yang lawaknya dia nak salahkan orang pulak dan pertikai mengapa Shafie Afdal tak samannnya sebaliknya Zahida yang saman beliau.

2. Apa isu MP ini pun PG tak faham. Ikut suka Shafie  lah nak saman ke tidak. Apa isunya. Mungkin Shafie akan saman MP ini kemudiannya.

3. Mengapa MP ini pertikai Zahida yang samannya?  Dan yang nampak bodohnya ialah ia pertikai Zahida guna Khidmat Penguam Shafie Abdullah. Kononya Shafie Abdullah ini adalah peguam UMNO. Mana ada peguam UMNO atau tidak? Peguam ialah peguam. Siapa yang meminta khidmat dan sanggup beri bayaran atas perkhidmatannya akan diterimanya. JUga salah ke Zahida guna Khidmat Shafie Abdullah? 

4. Atau .... MP ini  nak suroh Zahida guna peguam Karpal ke ? Guna Karpal boleh ke ? Tak ke bodoh namanya dakwaan Zuraida ini? kah kah kah kah kah !!!!

5. Siaplah kau Zuraida.........Bungkus lah kau lepas ini. Tercirit le nak bayar ganti rugi pada Zahida !!!

6. Bye Bye !!! Kah kah kah kah kah Itulah tahap otak MP ini !!! Kah kah kah kah !!!

3 comments:

 1. KEHKEHKEH MAK LAMPIR KETIAK BACIN NI MMG DR DLU BENGAP BROO..HAK ORG NAK LANTIK PEGUAM PUN DIA NAK PERTIKAI?? TAH2 POMPAN NI DAH BIOL AGAKNYERR! HUHUHU

  ReplyDelete
 2. Peguam UMNO tak boleh beb. Kalau peguam latipah koyakpuki boleh kot.....

  ReplyDelete
 3. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA Freemalaysiakini2

  mohon dilinkkan

  ReplyDelete

PETA PELAYAR