FOLLOWERS

Thursday, 26 April 2012

ALASAN BODOH DAN PEMBELIT AMIGA !!! KAH KAH KAH KAH !!!!Pengerusi Bersama BERSIH 2.0 Datuk Ambiga berkata pihaknya tidak mempunyai masa yang mencukupi untuk mengubah lokasi perhimpuan ke Stadium Merdeka sepertimana yang dicadangkan oleh Datuk Bandar Kuala Lumpur, Tan Sri Ahmad Fuad Ismail.

"Kami menghadapi masalah dengan masa. Kami tidak boleh menukar lokasi. Hari ini hari rabu, kalau kami membuat pengumuman esok, ia hanya ada dua hari.

"Kami percaya kalau kami tukar tempatnya sekarang, ia akan mengelirukan rakyat, sama ada berkumpul di Dataran Merdeka atau di Stadium Merdeka," katanya selepas pertemuan dengan Ahmad Fuad. Berita lanjut : KLIK


Penghuni Gua : pembelit , tetap pembelit. Tak cukup masa nak beritahu penyokong jika tempat di ubah!!!!! Itu hanyalah ungkapan bodoh dan kaki pembelit seorang peguam terlatih.

2. Zaman IT ... teknologi maya memudahkan semua orang tahu maklumat etrkinidengan hanya menekan satu butang. Juga siapa di malaysia ini tak tahu di mana Stadium Bukit Jali dan Stadium Titiwangsa? 

3. Amiga ingat kita semua bodoh dan pembelit sepertinya?

4. Majlis Peguam pulak........... apa pandangan majlis peguam mengenai tindak tanduk ahlinya sepertti  Amiga ini yang kerap melanggar undang-undang ? Atau majlis peguam pekak dan bisu atau terlibat sama. Baiknya majlis peguam di daftar sebagai badan politik lagi baik !!!

5. Peguam................kebanyakkannya adalah loyar burok dan putar alam. Itulah dikalangan orang Melayu.. peguam ini dipanggil loyar burok........Dengan lain kata... kaki temberang dan putar belit !!!! kah kah kah kah !!!

6. Tak gitu ? Kah kah kah kah !!!

3 comments:

 1. dino.yp@gmail.com27 April 2012 at 10:01

  lahanat punya ambiga pariah!

  ReplyDelete
 2. macamlah orang malaysia ini duduk dalam hutan tanpa ada handfon, tv, suratkhabar dan internet. Dihutan pun, orang malaysia boleh tahu apa berlaku di KL.

  ReplyDelete
 3. pakai stadium kena bayar sewa dan perlu ada deposit. Ini kes nak free saja.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR