FOLLOWERS

Monday, 30 April 2012

BERSHIT 3.0 ADA HAK ????

 HAIWAN-HAIWAN BERSHIT
 HAIWAN-HAIWAN BERSHIT
 HAIWAN-HAIWAN BERSHIT
 HAIWAN-HAIWAN BERSHIT
 HAIWAN-HAIWAN BERSHIT( HAIWAN PENGECUT ) BERSHIT KATA MEREKA BERHAK BERHIMPUN DAN BERCAKAP. KATA MEREKA .... IA TERTULIS DALAM PERLEMBAGAAN. PEGUAM DAN PENASIHAT UNDANG-UNDANG MEREKA YANG MENGAJAR AJARAN SONGSANG KEPADA PESERTA BERSHIT.

MEREKA AJAR PERUNDANGAN TAK HABIS. MEMANG DALAM PERLEMBAGAAN ADA HAK YANG DIPERKATAKANA. TETAPI DALAM PERLEMBAGAAN JUGA ADA TERTULIS MENGENAI TANGGUNGJAWAB BERSHIT DAN SELUROH RAKYAT MALAYSIA. TANGGUNGJAWABNYA.... BOLEH BERCAKAP DAN BERHIMPUN. BEBAS KESEMUANYA. TETAPI ADA TANGGUNGJAWABNYA IAITU SEMUA RAKYAT MALAYSIA PERLU PATUH KEPADA UNDANG-UNDANG, BERTANGGUNGJAWAB MEMOHON PERMIT PERHIMPUNAN. BERTANGGUNGJAWAB BERHIMPUN DITEMPAT YANG DIWARTAKAN. BERTANGGUNGJAWAB UNTUK TIDAK MEMBUAT HASUTAN DAN SEBAGAINYA.

JANGAN CAKAP BAB HAK. HAK DIIRINGI TANGGHUNGJAWAB YANG DIGARISKAN DALAM PERLEMBAGAN DAN UNDANG-UNDANG NENEGARA. LOYAR BUROK MEREKA MENIPU PESERTA BERSHIT. MEREKA AJAR HAK SAHAJA. MEREKA MENYOROT TANGGUNGJAWAB YANG PERLU DIPATUHI OLEH PSERTA BERSHIT. INI MASALAHNYA.

APA PUN...............PERGI JAHANAM DENGAN SEMUA HAIWAN BERSHIT. KAMI AMAT MENYAMPAH DENGAN SEM,UA TINDAKAN LIAR HAIWAN INI. 2 JUTA WARGA KL TAK MENERIMA AKTIVITI SEPERTI HAIWAN INI. DAN MEREKA INI SEMUANYA BEROTAK HAIWAN ATAU LEBIH TERUK DARI ITU.  HAIWAN TETAP HAIWAN. ............JOM KITA KUBORKAN HAIWAN INI DI PRU 13. ALLAH SESEKALI TAKKAN BENARKAN HAIWAN INI UNTUK MENTADBIR NEGARA. LIHATLAH NANTI !!!!! INSYAALLAH !!!

3 comments:

  1. Sokong 200%..kuburkan mereka pada PRU13..semoga Allah makbulkan apa yang dihajati.

    ReplyDelete
  2. POOOOOOOOOORAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!! KITA HANCURKAN UMNGOK DALAM PILIHANRAYA KE-13 INI.

    ReplyDelete
  3. Ala UMNO, macamla kitaorang tak tau. Korang upah orang buat provok di tengah2 crowd. Kami memang tak pecaya dengan apa yang disiarkan di TV3 Suku, sokkabar AUTASAN MALAYSIA, Radio Televisyen Monggolia. Semuanya PENIPU.

    ReplyDelete

PETA PELAYAR