FOLLOWERS

Monday, 30 April 2012

ISYARAT TANGAN ATAU PEMBESAR SUARA YANG LEBIH BAIK ? KAH KAH KAH KAH !!!!


Timbalan presiden PKR Azmin Ali menafikan dakwaan bahawa beliau berhubung melalui isyarat dengan ketua umumnya Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk memecahkan sekatan kawat duri polis di Dataran Merdeka.

Azmin berkata, isyarat berkenaan sebaliknya untuk menunjukkan bahawa beliau mahu berunding dengan polis untuk memberi masa kepada peserta BERSIH 3.0 bersurai.

Katanya, beliau melihat Anwar memberi isyarat kepadanya untuk berunding dengan polis dan beliau membalas isyarat berkenaan untuk menyatakan bahawa beliau telah berunding. Berita lanjut : KLIK


Penghuni Gua : Bellit tetap belit. Biasalah. Vedeo dan bukti forensik boleh mereka belitkan . Ini pulak vedeo pendek dan  hanya isyarat tangan.

2. Zina dengan liwat da khalwat adalah mainan puak ini. Takat nak temberang bab isyarat ini, kacang ajelah . Kah kah kah kah kah !!!!.

3. Kalau bagi isyarat bersurai , mengapa lepas Azmin beri isyarat dan bercakap dengan lelaki tu, mereka terus berlari? Kah kah kah kah kah !!!
4. Budak dan lelaki tu pekak kot. Mana Azmin tahu isyarat tangan lelaki Y itu adalah isyarat berunding ke atau agar rempuh? maknannya mereka dan merancang dahulu apa isyarat yang nak diberi agar tak ketara. Mengapa tak beri arahan melalui pembesar suara yang lelaki Y tu pegang agar mereka dan penyokong bersurai?  Kan lebih senang dan jelas untuk penyokongnnya ? kah kah kah kah !!!Mengapa perlu isyarat tangan? Kah kah kah kah kah !!! Opss lupa... haiwan... mana pandai bercakap. Isyarat ajelah !!! kah kah kah kah !!!!

5. Liwat dan tembverang tetap begitu. Lihat ajelah apa yang dibuat oleh pemimpin mereka dalam tandas bersama seorang wanita.............................. Itu pun tak ada hal , inikan pulak nak temberang bab isyarat. kahkah kah kah kah kah !!!!

5. Jahanam untuk BERSHIT 3.0. bala menanti anda di PRU 13. Warga KL pun dah menyampah!!! Kah kah kah kah kah !!!! Ooopppssss lupa!!! Pemimpin PKR ini memang suka guna cara primitif !!! Kah kah kah kah !!!!

4 comments:

 1. Azmin pun beri isyarat tangan untuk Anuar tibai Shamsidar he he he

  ReplyDelete
 2. Aku heran. kenapa polis tak guna semburan air. Ia lebih berkesan daripada tembakan pemedih mata.

  Ingat lagi pada zaman Tun M dulu..benda ni lah yang menyebabkan reformsin pada ketika tu bagai tikus kesejukan.

  Namun seeloknya semburan air panas lebih berkesan menyuraikan tindakan perusuh tersebut. Bukan untuk melecurkan kulit mereka, cukup untuk mereka lari bertempiaran seperti tak cukup tanah.

  Apa yang dibuat oleh perancang perancang polis untuk meyuraikan perhimpunan ini. Pihak polis dan KDN sebenarnya memandang ringan perhimpunan ini. Puncanya Bershit 2.0....

  Ini tidak boleh dijadikan sandaran lagi....tindakan harus keras.. Di Amerika Syarikat dan di Eropah perusuh akan di pukul dan didera separuh mati. Ini semua untuk memberi kesedaran dan pengajaran kepada yang lain...So Menteri KDN you jangan macam pondan Tua!!!!

  Dalam hal ini nampaknya kita ke belakang dan bukan ke depan...Amerika Syarikat dan Eropah boleh buat, kenapa tidak kita..Jangan Di sebab atas hak asasi negara tergadai bak kata Dato Seri Rahim Noor. Beliau berpendapat pergerakan hak asasi adalah musuh yang sangat bahaya kepada sesebuah negara.

  Jika ada negara yang mempersoalkan tindakan kita...maka wajib kita bertanya kepada negara tersebut. Sudahkah mereka memenuhi tuntutan hak-hak Asasi.

  Kepada penderhaka jangan bagi peluang...kepala dulu harus disumbat ke lubang penjara atau kubur tak bernisan!!!

  Aku Benci B.A.B.I

  ReplyDelete
 3. ini besi lah bro bukan boleh jadi saksi. bukan aku kata haji hadi yang kata..... Depan ALLAH nanti tahu lah jawapannya.

  ReplyDelete
 4. MCM BOS DIA GAK KAKI SPIN..TAK LMA LG KUAR VIDEO ADA POMPAN MKN ESKRIM..DIA AKAN SPIN LG KATE TU KEJE UMNO..TAKPE2 KITE TUNGGU KEHKEHKEH

  ReplyDelete

PETA PELAYAR