FOLLOWERS

Thursday, 19 April 2012

WAYANG DAN SEMUANYA TAK BEROTAK !!!!! KAH KAH KAH !!!!!


Seorang siswa cedera apabila kumpulan yang berkhemah di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur diserang sekumpulan lelaki yang didakwa 'samseng' dalam satu kejadian awal pagi ini, menurut saksi.


Kumpulan itu mengepung pelajar di tapak khemah tersebut dan mula mengganggu serta kumpulan siswa berkenaan dalam kejadian bermula kira-kira jam 2.45 pagi. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : wayang je tu. PG rasalah ini semua mereka sendiri yang cetuskan. Itu pun matlamat mereka pun. Nak cetuskan isu. Tercapailah hasrat mereka untuk pemanas badan setelah tindakan baring dan berkampung di Dataran Merdeka dipandang dengan meluat oleh yang lalu lalang.

2. Jadi kemungkinan serangan itu dicetuskan oleh mereka sendiri. Biasalah.... takkan tak kenal semua mangkok ini. Sendiri buat , kemudian salahkan orang !!!! Meliwat dan berzina , kemudian salahkan orang. Berkhalwat dengan bini orang jam 3 pagi, kemudian nak salahkan orang. Kah kah kah kah !!!!Siapanya yang bodo sangat nak serang mereka ini. Bukan boleh untung pun... kah kah kah !!!! Yang bodoh aje , menyerang  yang bodoh. 

3. Keduanya pun tak ada otak. Undang-undang hanya ditangan sendiri. Sama aje samada yang diserang atau penyerang. Semuanya pelanggar undang-undang.

4. Menyampah untuk keduanya. Nak kutuk pun .... buat letih tangan aje mengetuk komputer.... cukup aje dengan kesimpulan pendek.............mereka kedua puak ini ................... semua tak berotak !!! Kah kah kah kah !!!!!

6 comments:

 1. Buat la polis report.La. Selama ni boleh ambil video dan gambar tak kan yang ni tiba- tiba tak ambil.Serah pada polis tangkap dan dakwa,kalau tak ada wayang aje macam abang Nuar buat tu........

  ReplyDelete
 2. X YAH LAYAN BUANG MASE JEK..BIAR DBKL SETEL..KITA TGOK CMNE TINDAKAN DIORANG..ADE TELO KE X HUHUHU

  ReplyDelete
 3. Mahasewel babi..
  Penaja tauke babi

  ReplyDelete
 4. Taktik nak alih perhatian kerana DEMO tak laku!!. Ini lah strategi politik yahudi Cis!!

  ReplyDelete
 5. kalau ada yg patah riuk lagi bagus untuk dapatkan perhatian.......

  ReplyDelete
 6. Patutnya mahasewel2 atau beruksiswa2 tu berdemo dgn berbogel, baru menarik perhatian org ramai.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR