FOLLOWERS

Saturday, 7 January 2012

JANGAN HARAPLAH MEREKA NAK PATUH !!!!Syarat-syarat tersebut ialah:

1. Penggunaan risalah/ banner dengan tagline ‘Bebaskan Anwar 901’ atau ‘Bebaskan Anwar’ adalah tidak dibenarkan sama sekali semasa perhimpunan berlangsung.
2. Penggunaan pembesar suara selain daripada ‘loud hailer’ tidak dibenarkan. Penggunaan (2) dua buah loud hailer dibenarkan bagi tujuan mengawal selia peserta perhimpunan.
3. Pengucapan awam tidak dibenarkan sama sekali.
4. Penganjur perlu memastikan peserta perhimpunan tidak boleh membuat apa-apa perbuatan, membuat bising, memberi apa-apa isyarat yang boleh mengganggu prosiding mahkamah.
5. Tempat perhimpunan yang dibenarkan adalah di pakir awam sebelah kiri jalan utama ke mahkamah. Kawasan ini akan diletakkan pita polis untuk menentukan batasan dan sempadannya. Peserta tidak dibenarkan berada di luar kawasan tersebut.
6. Sekiranya kawasan tersebut sudah dipenuhi dengan peserta perhimpunan maka peserta lain hendaklah bersurai dan beredar dari kawasan pakir mahkamah.
7. Penganjur hendaklah memastikan peserta perhimpunan tidak membawa sebarang senjata dan para peserta hendaklah memberi kerjasama kepada pihak berkuasa untuk membuat pemeriksaan sekira perlu.
8. Penganjur hendaklah memastikan semua peserta perhimpunan bersurai tidak lewat daripada tempoh satu jam selepas keputusan Mahkamah diumumkan.
9. Penganjur dan peserta perhimpunan hendaklah mematuhi semua arahan yang diberikan oleh pihak polis dari masa ke semasa demi untuk menentukan keamanan perhimpunan tersebut.
10. Peserta perhimpunan tidak dibenarkan melakukan khianat atau bencana kepada harta awam atau mana-mana harta di kawasan tersebut. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua: Jangan haraplah mereka nak patuh. Mereka buat ni pun, hanya nak cetuskan isu. Konon buat aman tetapi akan buat kecoh setelah dibenarkan.

2. Bila diambil tindakan oleh pihak polis ( ityu yang dihajatkan pun )... mereka akan jadikan isu. Ini aje isunya.

3. Sebabnya? Sebab mereka dah kantoi dan langsung tak ada isu. Terpaksa cari isu dan ujudkan isu.

4. Nak kencing semuanya. Tapi bagus juga polis benarkan perhimpunan ini. PG nak twengok juga keberanian mangkok-mangkok peminum kencing ini. Kepada polis...jangan bagi jalan. Jika langgar peraturan , bantai aje. Mangkok ini nak menyusahkan orang aje !!!!

3 comments:

  1. hehehehe...baik takyah piee!

    ReplyDelete
  2. penalti dan denda lebih berat di kenakan kepada penganjur jika tidak mengikut syarat yg ditetapkan!!!!

    ReplyDelete
  3. ANUWAR BAKAL KENE CHEK MATE HEHEH!

    ReplyDelete

PETA PELAYAR