FOLLOWERS

Friday, 20 January 2012

MENGENDAP LIWAT ZINA, HARAM..... MELIWAT SECARA SEMBUNYI HALAL !!!!!Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim mencadangkan supaya undang-undang yang didakwanya digunakan untuk mengaibkan seseorang, dipinda termasuk peruntukan dalam seksyen 377 (B) dan 377 (C) Kanun Keseksaan.

Katanya, pindaan tersebut perlu dibuat bagi memastikan supaya ianya tidak digunakan untuk menghina seseorang khususnya terhadap musuh dalam politik.

"Memang undang-undang yang ada, (seperti) 377 (B), 377 (C) digunakan untuk mengaibkan orang, digunakan untuk musuk politik," dakwanya.

"Orang bertanya kenapa tidak meminda undang-undang yang ada. Ya, saya akan pinda... supaya memastikan (ianya) tidak bermaksud  untuk menghina orang," katanya yang juga ketua pembangkang.


Anwar turut menempelak pihak tertentu yang mempertahankan undang-undang yang didakwanya "jumud" digunakan untuk memfitnah seseorang................................................................................


“Tetapi kami tidak harus dilihat sebagai menyusahkan dan menganggap undang-undang lapuk sebagai relevan,” kata Anwar dalam temubual dengan BBC itu................................................................................

Anwar yang juga bekas presiden Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM) berkata, umat Islam tidak boleh menghukum seseorang melakukan "perselingkuhan" kecuali ianya dilakukannya di hadapan umum.

"Orang berkata, itu kalau di tempat persendirian? Kamu tahu mana?... Bukan mengendap atau merobek privasi orang, tidak boleh," tegasnya di hadapan tetamu yang hadir di kediamannya di Segambut Dalam, malam tadi.

Selain beberapa pemimpin PKR, turut hadir di majlis itu ialah bekas menteri kabinet, Tan Sri Kadir Sheikh Fadzir, yang turut serta bersolat maghrib, solat hajat, solat Isyak serta majlis bacaan Yassin sebagai tanda kesyukuran di atas pembebasan Anwar daripada tuduhan tersebut. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Pelik lelaki Y ni cakap. Mungkin dah kemaruk dia ni. Apa yang fitnahnya. Fitnah ni tuduh tak ada bukti. Ini kes liwatnya di bawa ke mahkamah. Cuma kekurangan bukti aje. Yang fitnah tu seperti dia tuduh PM bunuh Atlantuya dan konspirasi itu ini. Tapi buktinya tak ada. Ini baru fitnah.

2. Mengendap orang berzina dan ,eliwat tak noleh dan salah kerana ceroboh priasi seseorang. Hotak dia. juga tak boleh tuduh orang meliwat dan berzina  kecuali liwat dan zina di hadapan umum..... Lelaki Y ini belajar di mana peraturan tu. Ikut Islam ke. Apa komen PAS agaknya.

3. Apa komen ABIM agaknya. PG agaklah.....................Otak lelaki ini tak tak betul ini. Kita semua patut betulkannya. Tapi bagaimana ye? Sungai Buloh aje boleh betulkannya........................Rosak dah otak lelaki Y ini. Dah rosak teruk..................Musnah dah otak Islamnya. ..................

4. Tak gitu ?

1 comment:

  1. Lelaki Y ni dah converted/reverted hasil tazkirah dipejabat kapal pusing dan juga dimahkamah dulu ... kut ?

    ReplyDelete

PETA PELAYAR