FOLLOWERS

Thursday, 19 January 2012

LEMBU BARU DAP !!!!! KAH KAH KAH KAH !!!Penghuni Gua : Sah sekarang , Hatta sekarang menjadi lembu baru DAP. Mungkin boleh bertanding di Perak dan akan dilantik menjadi MB Perak. Bolehlah DAP tarik dan cucuk hidung Hatta ini ke kiri atau kekanan.

2. Nak tengok juga sejauh mana Hatta nak bebaskan akhbar Roket . Dah dia juga yang cakap nak perjuangkan kebebsan akhbar. Nak juga tengok pengharaman oleh DAP terhadap Utusan Malaysia dari membuat liputan berita di Pulau Pinang ditarik balik. Hatta boleh buat kot.? Kah kah kah kah !!!!

3. Kebebasan akhbar tahi minyak boleh lah. Cakap aje lebih. Buatnya hampeh. Kah kah kah kah kah !!!!!

5 comments:

 1. malay among the chinese..hahaha..pupus la...

  ReplyDelete
 2. Lembu lembulah. Nanti menang PRU dan jadi Adun atau MP, kamu semua kena lenyek.

  ReplyDelete
 3. lKah kah kah. Anon 0416 ni politik otak lembu juga

  ReplyDelete
 4. Lembu...lembu ni...jgn main! Ni sume hak UMNgOk Be-eNd. Memang tokleh renggang dgn LEMBU!

  Demo usung kepala Lembu... protes dok punggah Lembu selori bawak ke pejabat MB...rupe2nye sume LEMBU-LEMBU disponsor dek Kak Ijat dari Ladang FeedTheLord! Patut pun asik dok sebut-sebut LEMBU!
  Dalam persidangan UMNO - United Monkey No Otak... bukan main lagi teriak, UMooooooooooooooNooo...!

  So...Anon 5:54am, politik Otak Lembu tu - politik UMNgOk Be-eNd la bro.....awat la BaNgang dan BeNgap sangat.... oooo patutla UMNgOk Be-eNd - politik otak lembu!

  ReplyDelete
 5. Kesian ko langsi............. Lelaki y cakap hari ini perbuatan mengendap orang meliwat dan berzina menceroboh hak asasi individu. Kah kah kah

  ReplyDelete

PETA PELAYAR