FOLLOWERS

Saturday, 7 January 2012

KAN DAH CAKAP! !!!!!!!!!


Penghuni Gua: Kan dah cakap kelmarin!!!!!!! Puak peminum kencing ini takkan mematuhi syarat yang dikenakan pihak berkuasa. Berita lanjut : KLIK

2. Mereka tetap nakkan kebebasan penuh ikut kepala bodoh mereka. Mereka nak kan kebebasan penuh seperti perbuatan liwat pemimpin agung meraka.

3. Bukan apa!!!!!!!!! Mereka mempunyai agenda lain iaitu mencetus isu . Itu aje pokok nya. MEreka dan kehabisan modal. Terpaksa cari modal.

4. Kepada pihak polis, jangan bertolak ansur lagi dengan puaka demo liwat ini. Mata dan mata hati mereka ini,Allah telah butakan. Tindakan keras pasukan keselamatan ajelah yang boleh menjadi ubat dan pengajaran kepada mereka sipeminum kencing dan lendir ini

5. Jom kita tunggu 9 jan ini.Setara mana sangat beraninya tahi minyak ini. PG pun berada di KL pada mas itu dan berhampiran dengan kedudukan puaka-puaka demo liwat ini.

6. Azmin kata demo dan perhimpunan ini untuk keadilan sistem kehakiman, membela moral lelaki y yang dianiaya. Hotak dia.................Ini semua otak peminum kencing aje. Kalau mereka memerintah.... semua sistem akan diganggu gugat dengan kepala mereka sahaj. Tanda dan perbuatan mereka dah nampak sekarang. Semua yang mereka tuduh kerajaan berkonspirasi dan sebgainya adalah menunjukkan perangai dan apa yang telah mereka buat. Itu aje.

Nota : Hari ini pengawal peribadi pulak didakwa di racun................Kah kah kah kah !!!! Racun nenek dia kot. Bukan racun sebenarnya tetapi minum kencing lelaki Y banyak sangat...................Kah kah kah kah !!!! Skrip lakonan pengawal ini dengan Adam, budak UPSI yang dakwa dipukol dan ini pulak di racun.... sama dan saling tak tumpah dengan skrip serta lakonan lelaki Y . Sebiji...............Kah kah kah !!!!!


No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR