FOLLOWERS

Friday, 6 January 2012

TAK LARI ? DIPELAWA NEGARA ARAB? KAH KAH KAH KAH !!!!

Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim berikrar beliau dan keluarganya tidak akan lari meninggalkan negara ini biar pun berdepan dengan kezaliman yang menjijikan.

“Saya, anak dan isteri tidak sekali-kali meninggalkan negara ini biar pun berdepan dengan penghinaan yang begitu rupa.

“Saya telah mengadakan perjumpaan keluarga melibatkan isteri, anak dan menantu telah mencapai keputusan ini. Cuma mereka bimbang sekiranya saya sekali lagi dipenjara akan dicederakan seperti pernah berlaku sebelum ini. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Tak lari? Kah kah kah kah kah !!!! Jangan buat lawaklah !!!! Bukan tak nak lari tapi tak boleh lari. Tak ada tempat nak lari.

2. Dipelawa oleh negara Arab untuk lari? Sudahlah........Tak ada negara Arab pun nak tawar dan pelawa pun. Temberang aje. Turki pun menyampah dengan anda. Lihat ajelah dulu masa lari di Kedutaan Turki. Akhirnya Duta Turki ha;aunya keluar dari kedutaan.

3. Temberang juga dipelawa. Lihat ajelah dia temberang bahawa DYMM Agung dah setuju dia jadi PM dan ambil alih Putra Jaya masa 16 Sep . Hapah pun tak ada. Nama DYMM Agung pun boleh dijualnya ,..... inikan pulak negara Arab.

4. Tapi PG cadangkan kepada makhluk ini.........kalau dah nak lari sangat dan betul dipelawa oleh Pak Arab..........ada baiknya dia lari ke Mesir, Iraq atau Libya. Sebab makhluk ini penyokong kuat kepada rampasan kuasa di negara Arab baru ini terutama di Mesir / Dataran Tahrir. Pergilah ditempat pujaannya.

5. Ok ape. Pergilah. Tak ada nak larang pun. Ada di Malaysia pun buat semak aje. Asyik dok kencing sana sini..............Kah kah kah kah kah kah kah !!!!

6. Ke US pun boleh. Boleh berkawan dengan Al Gore bekas naib presiden US yang gay tu dan penyokong kuat makhluk ini semasa reformasi dulu. Ok ape? Kah kah kah kah kah kah!!!!!

2 comments:

  1. Nak mintak simpati orang ramai ler tuu...
    taktik murahan...

    ReplyDelete
  2. betul jugalah, kali ini, mati akal jugalah dia nak cari jalan keluar .

    ReplyDelete

PETA PELAYAR