FOLLOWERS

Wednesday, 5 October 2011

LELAKI Y GAGAL LAGI !!!!!
PUTRAJAYA 5 Okt. - Mahkamah Persekutuan hari ini memuktamadkan rayuan akhir Datuk Seri Anwar Ibrahim agar Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd. Diah menarik diri untuk kali ketiga daripada terus mendengar prosiding kes liwatnya.

Panel tiga hakim diketuai oleh Hakim Besar Malaya, Tan Sri Zulkefli Ahmad Makinudin menolak rayuan akhirnya selepas berpendapat, Mahkamah Rayuan tidak mempunyai bidang kuasa mendengar rayuan berkaitan isu-isu interlokutori.

Bagaimanapun, beliau yang bersidang bersama Hakim Tan Sri James Foong Cheng Yuen dan Hakim Tan Sri Abdull Hamid Embong membenarkan permohonan Anwar agar empat perenggan dalam penghakiman bertulis Mahkamah Rayuan itu dipadam daripada rekod rayuan.

Panel itu membenarkan perenggan 6, 15, 18 dan 75 dalam penghakiman yang ditulis oleh Hakim Datuk Abdul Malik Ishak dipadamkan selepas berpuas hati perenggan-perenggan berkenaan bersifat menghina dan merendah-rendahkan Anwar.

Penghakiman itu ditulis ekoran keputusan Mahkamah Rayuan pada 6 Julai lalu menolak rayuan Ketua Pembangkang tersebut agar Hakim Mohamad Zabidin menarik diri daripada terus mendengar prosiding kes liwatnya. - Utusan

Penghuni Gua
: lelaki Y gagal; lagi dalam rayuannya nak singkir YAA Hakim bicara. Bamboo River Resort melambai mesra.

2. Tak lama dah tu. Selamat datang ke Bamboo River Resort. Mana saksi misteri tu? Tak ada pun keterangannya di mahkamah hari ini disiar di mana-mana akhbar? Tak ada nilai keterangannya kot? Takat bagitahu Saiful benci lelaki Y siapa pun boleh cakap. Itu bukan keterangan / bukti namanya. Tapi itu , cakap tepi jalan aje.............. Jadi boleh jalan dahhhhhhhhhhhhhhhhh...............

3 comments:

 1. SAKSI MISTERI TU ANUWAR REKA IKUT FANTASI SEKS DIA..KUAT BERKHAYAL.. ALA MCM DIA BENTANG BAJET IKUT NAFSU DIA TUUUU!! KEHKEHKEH

  ReplyDelete
 2. najuwan tak nak buat report polis ker ?....mana le tahu kalau-kalau.....maklum lah,..Anwar tu bukan boleh tengok jantan muda..

  heheheheeee....

  ReplyDelete
 3. kah kah kah!
  x payah crita la hindu woi
  smua dh tertulis dlm skrip!
  kah kah kah!

  kes jobo 1st dulu pun lokasi kejadian under construction!kah kah kah!
  ape juburi ngongkek dlm kolong ke dol?
  kah kah kah!

  hanya spesis bangang & jahil murakab jer yg percaya dgn umngok neh!
  kah kah kah!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR