FOLLOWERS

Friday, 28 October 2011

NAK APA LAGI NI !!!!

Malaysiakini

Keluarga mendiang Teoh Beng Hock hari ini membuat laporan polis untuk mendesak supaya siasatan dijalankan ke atas individu yang dibabitkan dalam siasatan Suruhanjaya Diraja (RCI) ke atas kematian pembantu politik itu.

Peguam, Gobind Singh Deo (kanan) berkata, keluarga Teoh mengambil langkah berkenaan susulan daripada kenyataan menteri undang-undang, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz di parlimen, Isnin lalu.

Nazri dalam ucapannya di Dewan Rakyat berkata tiada siasatan jenayah dijalankan kerana tiada laporan polis dibuat ke atas tiga orang pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) yang dibabitkan dalam siasatan RCI itu. Berita lanjut : KLIK.....

Penghuni Gua
: Nak apa lagi ni. Suruhanjaya dah buat keputusan , TBH bunuh diri. Dulu desak sangat agar kerajaan tubuh suruhajaya DiRaja. Dah tubuh dan pendengaran dibuat, dok bising lagi.

2. Buat mahkamah dan suruhajaya sendirilah. Dan minta Gobind ke atau Lelaki Y ke yang jadi pengerusi Suruhajaya. Buat keputusan sendiri.

3. Semua orang tak betul. Mereka ajelah yang betul. Lihat diri sendiri lah. Siasat DAP juga yang menjadi penyebab TBH menjadi tertekan dan kemudian bunuh diri. Jangan dok nak salahkan orang aje. Lihat dan kaji diri sendirilah !!!!!

4 comments:

 1. patut diaorg lapor polis buat siasatan pd DAP,haiyya sulah kenyang makan aa?:)

  ReplyDelete
 2. apa specialnya TBH yang tak perlu akur kepada keputusan dibuat oleh mahkamah & suruhanjaya DiRaja?? Mungkin hasil siasatan dan keputusan oleh Suruhanjaya dgn nama DiRaja" sebab itulah depa semua terutama pihak2 yang anti Raja tak boleh terima.Cuba kalau tukar nama Suruhanjaya kepada Suruhanjaya "Ambiga","LKS","KS"dsnya mungkin dah lama kis tutup tak perlu buang masa dan duit rakyat.DAP patutnya berterima kasih kerana matinya TBH kis penyelewangan dan rasuah yg berleluasa dkalangan pemimpin mereka telah tertutup!

  ReplyDelete
 3. BETUL TU ANON 20 42 DAN ANON 2214.

  PERABIH DUIT RAKYAT AJE. SALAHKAN DIRI SENDIRILAHJ. SALAHKAN DAP TU YANG MENJADI PENYEBAB KEMATIAN TBH. MEREKA CUBA PUSING UNTUK TUTUP LUBANG DAP ADALAH PENYEBAB KEMATIAN TBH. SURUHAJAYA TELAH MENDEDAHKAN PERKARA INI.

  ReplyDelete
 4. Mana boleh Mahkamah Tinggi langgar keputusan Surahanjaya diRaja. Jadi, mereka ini dah mati akal. Buat laporan polispun, itulah(laporan suruhanjaya) juga laporan polis kepada Pendakwaraya. Kiranya, tak payahlah polis nakbuang masa nak siasat lagi. Apapun nak lapor polis, polis sekadar terima sajalah laporan itu.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR