FOLLOWERS

Monday, 21 November 2011

CAKAP TAK SERUPA BIKIN !!!!!!!!!!!!!!!!!

Keputusan sama ada Dewan Undangan Negeri Pulau Pinang akan dibubarkan apabila Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak membubarkan Dewan Rakyat akan hanya dibuat selepas perbincangan dengan parti komponen Pakatan Rakyat.

Justeru, kata Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng beliau tidak akan tergesa-gesa membuat sebarang keputusan kerana keadaan mungkin berubah mengikut senario semasa. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Cakap berani sangat. Berdegar-degar. Sikit-sikit desak kerajaan bubarkan parlimen. Sikit-sikit desak kerajaan tubuhkan kerajaan sementara , ketika PRU berlangsung.

2. Rupanya penakut nak PRU. Selama ini berani sangat. Kalau dah kuat, bubarlah DUN-DUN negeri PR dan tubuhkan badan bebas sementara PRU/ PRK beralngsung. Tahu pulak takut.

3. Seperti PG selalu cakapkan, mereka ini berani tahi minyak aje. Sebenarnya, mereka dah tahu dan merasakan sokongan rakyat kepada mereka semakin mengecil. Menang dulu pun , bukannya mereka kuat tetapi UMNO berpecah kerana Pak Lah yang lemah. Memang kami pun benci pada Pak Lah dan menantunya itu.

4. Itu sahaja sebabnya. Bukan mereka kuat pun.

5. Bubarlah DUN awal kalau berani sangat. Juga , tubuhkanlah kerajaan berkecuali sementara PRU/ PRK berlangsung............ Berani ke ? Selangor, Penang dan Kedah............. Sama aje. Penakut rupanya !!!!!

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR