FOLLOWERS

Wednesday, 16 May 2012

BABI SEJENIS YANG DEMO DI AUSTRALIA PADA 1970AN !!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!
BABI SEBEGINILAH YANG DOK DEMO DENGAN BLOGGER TUKAR TIUB DI AUSTRALIA PADA 1970 AN DULU APABILA TUN ABD RAZAK MELAWAT AUSTRALIA. SIAP BALING TELOR BUSUK PADA TUN RAZAK . MEREKA SEMUA TUTUP KEPALA MEREKA DENGAN KERTAS PEMBUNGKUS DENGAN MENEBUK LUBANG DI BAHAGIAN MATA.

MEREKA MARAH PADA MALAYSIA, KONONNYA MEREKA DILAYAN SEBAGAI RAKYAT KELAS KEDUA. AKHIRNYA TERHEGEH MOHON KEMBALI SEMULA KE MALAYSIA SEMASA PEMERINTAHAN TUN MAHATHIR. DULU SEMUA DOK PAKAT BERHIJRAH KE AUSTRALIA KONONYA DI SANA BAGUS DAN SYURGA DUNIA. MASA TU, BLOGGER SI TUKAR TIUBLAH KEPALANYA !!!! KEMUDIAN DIA BERGELANDANGAN DAN MEREMPAT DI SERATA DUNIA.

AKHIRNYA PUAK-PUAK INILAH JUGA YANG DOK SIBOK MERAYU NAK KEMBALI KE MALAYSIA.

KEPALANYA SAMA IAITU SI TUKAR TIUB TU LAH. INI PUN DI LONDON .... SERUPA AJE MODES OPEERANDINYA. JADI KITA BOLEH FIKIR SENDIRI SIAPA MERANCANG DAN MENGARAHKANNYA.

FIKIRKAN PENGUNDI MUDA ............... INILAH CORAK PUAK INI......... ADAKAH KITA NAK DUDUK DI BAWAH PEMERINTAHAN MEREKA YANG BEROTAK BEGINI ?????

MAAFLAH !!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

 1. Nasib baik mamat 2 ekor ni tak bagi SEnaman Pungkok macam Prebet Pencen buat kat rumah Ambiga ya.....!

  Rasenya kalo mamat ni bagi Senaman Pungkok mase Najib berucap tak salah kot...cube check dgn Deputy IGP! Mungkin salah bile dgn puak2a UMngOk Be-eNd...kat pembangkang tak salah! Double standard...Haramjadah!

  Nampak terkesan juga BERSIH 3.0 ni...

  PG...nak jawapan ikhlas hang, berapa ramai yg turun kat Bukit Jalil? Mana lebih ramai dgn BERSIH 3.0...nko turun dua2 kan? Jawab la...

  ReplyDelete
 2. Takyah PG jawab, coba tanya keligtitaik omegar berapa banyak privcy yang bila ada senaman pungkok. Tanya ponkok omegar tuh bapa kali dah bershit selepas bershit tuh... Tu baru pungkok2 bagaimana dgn dakwaan berpungkok bershit kat jalanan tuh. Mujor ader orang pencen boleh juga hang tumpang cari publisiti murahan...

  ReplyDelete
 3. Takpa2 nanti bila Pakatan menang, datang balik Malaysia. Malaysia ni bukannya Najiburit yang punya, bukannya kapla bapak UMNO yg punya. Kalau hangpa dah jemu dok luar negri, mai balik Malaysia.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR