FOLLOWERS

Thursday, 17 May 2012

SIAPALH KITA NI !!!!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!


APA PULAK NAK MUZAKARAH DENGAN UMNO. KAN BERKAWAN DENGAN DENGAN SYAITAN LEBIH AFDAL. KITA KAN KAFIR. DENGAN KAFIR TAK BOLEH MUZAKARAH. BAIK MUZAKARAH DENGAN KHALIFAH UMAR ABDUL AZIZ LIM GUAN ENG.KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

MUZAKARAHLAH DENGAN USTAZAH AMBIGA. KAN DIA JUGA AHLI SYURGA.... KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!! KITA SIAPA !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

BAIK POK NIK MUZAKARAH DENGAN USTAD BERJENTAT SI BADRUL TU ATAU USTAD AIS KRIM AZMIN TU!!!! KITA SIPA. NAK TAZKIRAH DAN NAK MINUM AIS KRIM PUN TAK PANDAI.....KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

KITA SIAPA....... UMNO SIAPA. KITA BUKAN BERSHIT 3.0. BAIK POK NIK MUZAKARAH DENGAN BERSHIT  SERTA BAGI DUIT PADA MEREKA UNTUK BUAT DEMO HARAM. MEREKAKAN DIJAMIN AHLI SYURGA.KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

KITA MENJALANKAN PEMERINTAHAN KAFIR DAN TAK BUAT NEGARA BERKEBAJIKAN.  SIAPALAH KITA NAK MUZAKARAH.  UMNO DOK BUAT NEGARA KEBAJIKAN . PAS BERKEBAJIKAN. MEREKA LAGI BAGUS.KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

UNDI PAS MASUK SYURGA, UNDI PKR MASUK SYURGA. UNDI DAP MASUK SYURGA. UNDI PR MASUK SYURGA. JADI BERKAWAN LAH DENGAN MEREKA. LELAKI Y PUN DAH TAUBAT BILA USTAT KARPAL SUROH TAUBAT. JADI MUZAKARAHLALAH DENGAN  MEREKA.KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

PAS KAN BAIK SEMUANYA. SELIPAR DAN TEROMPAH PUN ORANG AMBIL NAK BUAT BERKAT. SELIPAR DAN TEROMPAH UMNO DAN KITA MANA ORANG MAHU. DAPAT BALA KALAU AMBIL SELIPAR KITA DAN UMNO. MAKLUMLAH SELIPAR POK NIK TU SELIPAR ISLAM.KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

KEPADA POK NIK DAN PAS.......................BOLEH BBBBLLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!

12 comments:

 1. OOoo..ini bkn 'Muzakarah' tetapi 'MauZakarkah' kah kah kah kah.. Dinasihatkan jgn UMNO terbabit dgn makhuk perosak ni, kalo nk 'gebang' baik bg jer ustaz yg ajar tadika gebang dgn dia org ni..x de klass nk 'mauzakarkah dgn org UMNO..kah kah kah.. Emmm..aku pun dgn jd mcm tuan blog pulak bila dok sebut kah kah..huhuhu

  ReplyDelete
 2. Nak Muzakarah boleh, tapi tolong tarik balik kenyataan Nik Aziz dan Hadi Awang yang mengatakan orang UMNO kafir disebabkan bergabung dengna MCA dan MIC.
  Dan sebar luaskan, apa sebenar perjuangan PAS. Adakah untuk Islam atau untuk berkuasa seperti parti politik lain, kecuali UMNO. sebab UMNO berjuang untuk Agama, BAngsa dan Tanahair. Sebab itu UMNO berjaya mengangkat Malaysia sebuah negara Islam yang disegani.

  ReplyDelete
 3. dino.yp@gmail.com17 May 2012 at 10:06

  pada pandangan saya buang masa nak bermuzakarah dengan PAS. depa rasa depa betul kesemua. menghabiskan masa,duit dan kudrat.

  ReplyDelete
 4. nak muzakarah kepala toya dia..itulah dulu sombong sangat masa orang baik hati ajak duduk semeja tak mau...ni bila dah rasa tergugat dan era kejatuhan semakin hampir baru nak...biasa la macam orang yang sedang kelemasan dan ajal makin hampir..batang mancis pun sanggup dia gayut..itulah pakatan bangau...yang sentiasa salahkan orang..pas oo..pas kenapa kau akan tewas..dia jawab ...bukan aku nak tewas tapi itu semua salah umno...

  ReplyDelete
  Replies
  1. jgn hina tok guru,hang 2 ilmu agama xcukp pm lg!!werk!

   Delete
  2. buta.. tahi tok guru pun wangi..

   Delete
 5. bubar saja PAS, apa halnya nak muzakarah.Bubar dahulu baharulah muzakarah.

  ReplyDelete
 6. Ellllleh...baru umpan dah teriak menang!

  Muahahahahahahahahahahaha...Tok UdinSembab dah sambut tali, nampak gayenye...tercabar la TokNajis Nazak!

  Takyah PAS bubar...tunggu je PRU13, UMNgOk Be-eNd akan terkuburrrrrrr. Muahahahahahahahahaha....

  Nak teriak skit....Hiup Melayu, UMoooooooooooNO!

  Kalo tak cukup Mat Indon, Bangla, Nepal, Kemboja dan semua Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) tu untuk mengundi..... minta KakIjat bawak sekandang LEMBU NFC (termasuk yg kat Kondo di Bangsar, Spore, Kazakhstan)...Bagi IC untuk mengundi.

  Sbelum ngundi suruh sume PATI utk teriak - Hidup Melayu! Undi punye pasal negara tergadai kat tangan PATI.

  LEMBU2 pun ikut teriak same...
  Hidup Melayu! UMooooooooooooooooooooooooooooNO!

  ReplyDelete
 7. Boleh caya tak nik ajis .selalu je tukar angin.jap timur,jap barat ,jap selatan jap.........

  ReplyDelete
 8. tua kutuk... muka tak boleh percaya.

  ReplyDelete
 9. Hari ini kaum Muslimin berada dalam situasi di mana aturan-aturan kafir sedang diterapkan. Maka realitas tanah-tanah Muslim saat ini adalah sebagaimana Rasulullah Saw. di Makkah sebelum Negara Islam didirikan di Madinah. Oleh karena itu, dalam rangka bekerja untuk pendirian Negara Islam, kita perlu mengikuti contoh yang terbangun di dalam Sirah. Dalam memeriksa periode Mekkah, hingga pendirian Negara Islam di Madinah, kita melihat bahwa RasulAllah Saw. melalui beberapa tahap spesifik dan jelas dan mengerjakan beberapa aksi spesifik dalam tahap-tahap itu

  ReplyDelete

PETA PELAYAR