FOLLOWERS

Thursday, 10 May 2012

CAT DAN DEMOKRASI TAHI MINYAK !!!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!


Agenda Daily

Adun DAP dedah kepincangan pentadbiran kerajaan Selangor


Ahli Dewan Undangan Negeri Damansara Utama, Dr Cheah Wing Yin (gambar) menulis surat kepada pemimpin partinya bagi menyatakan pandangan bahawa tempoh empat tahun kepimpinan Pakatan Rakyat di Selangor dilihat sebagai satu 'komedi kesilapan'.

Menurutnya, terdapat ahli majlis tempatan yang dilantik oleh parti itu tidak boleh mengangkat sumpah jawatan kerana gagal membaca atau bercakap menggunakan bahasa Malaysia.

"Malah ada yang memboikot mesyuarat majlis tempat. Bukan itu sahaja, graduan yang berusia 23 tahun turut dilantik menjadi ahli majlis," kata Dr Cheah menerusi surat setebal 12 muka surat yang dihantar kepada Penasihat DAP, Dr Chen Man Hin dan Lim Kit Siang; Pengerusi DAP, Karpal Singh dan Setiausaha Agungnya, Lim Guan Eng. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Biasalah DAP..... Parti tempat berkumpulnya segala gangster dan tak berotak serta paling perkauman. Tidaknya takkan tercetusnya tragedi 13 mei. Merekalah puncanya.!!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!!!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!

2. Bapa gangster pun boleh jadi ahli majlis. Taukeh kelab malam dan pelindung karaoke serta rumah urut pun boleh jadi exco. ..............!!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!!!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!

3. Biasalah....... Seba  itu PAS dan PKR sayang sangat pada DAP. Apa lagi.. Pok Nik amat menyayangi DAP dan pemimpinnya. Pok NIk boleh jadi dungu kerana dimainkan oleh DAP dan pemimpinnya. PAS yang sangat pada DAP ini adalah juga bagi / sebagai pelengkap kepada negara berkebajikannya. Iaitu nak banyakkan rumah urut dan dll . !!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!

Ramai sikit Melayu Islam dapat beriadah di karaoke dan rumah urut di Selangor. Al maklumlah...... ramai sangat yang sakit belakang di Selangor..... Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!!!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!

4. Bukan orang lain cakap[...... tapi pemimpin mereka sendiri. Dalam DAP ini kalau cerdik sikit ...... kejap lagi akan dikuborkan oleh DAP ini. Dr ini pun, tak lama lagi akan belayar dan bungkuslah dari arena politik DAP. Itulah demokrasio cara DAP. Lihat ajelah seorang senatornya pun..... tak sambung jawatan senator kerana menentang BERSHIT 3.0.Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!

5. Biasalah.... demokrasi cara DAP. PAS pun lebih kurang samalah..... kritik sikit terus buang Dr Hasan tanpa panggil bela diri. Semuanya dakwa lebih Islam dan lebih demokrasi dari yang lain................ Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!

6. Tahi minyak semuanya.................Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!! Betul kata Dr ini............PR Selangor memerintah penuh dan semuanya "  satu 'komedi kesilapan'" .!!!!Kah kah kah kah !!!!Kah kah kah kah !!!!No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR