FOLLOWERS

Saturday, 26 May 2012

BAHASA SEORANG USTAT CONTOH PAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!USTAT CONTOH. MULUT BAGAI MULUT SYAITAN YANG DIREJAM. ITULAH PRODUK YANG PAS DAPAT LAHIRKAN DARI HASIL TARBIAH MEREKA DAN DARI SISTEM PENDIDIKAN ISLAM PAS.

GELI PG MENDENGAR MULUT USTAT BERJENTAT INI BERCAKAP. MASYAALLAH. NAK AJAK PG MENDENGAR NASIHAT DAN JARANNNYA...................MAAFLAH. BANYAK KERJA LAIN YANG LEBIH BERFAEDAH DAN MENDAPAT KEREDHAAN ALLAH...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

PENGUNDI MUDA !!!!!!!!!!!!!!!!ITULAH GAMBARAN PEMIMPIN PAS DAN PIMPINAN YANG AKAN MEREKA BAWA JIKA DITAKDIRKAN MEMERINTAH DI MALAYSIA. SEMUA NAK DI CIBAIKAN SEMUA ORANG...............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

TAK PADAN DENGAN KOPIAH DAN NJANGGUT SERTA JUBAH.................MULUT ...........YA ALLAH. MALU KITA DAN ANAK-ANAK MENDENGARNYA. APATAH LAGI DENGAN BERJUBAH DAN BERSERBAN.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

MINGGUN  LEPAS SEMASA MAKAN NASI LEMAK ANTARA BANGSA DI KG BARU KL, SEORANG LELAKI DATANG JUAL KASET MAKHLUK INILAH.................... PG TERUS TANYA PENJUAL INI. DIA NI USTAT KE? LELAKI INI JAWAB YE !!!!!!!! PG TANYA DIA, KALAU DIA USTAT............... DOK MENCARUT DAN MAKI HAMUN ORANG LAYAK KE BERGELAR USTAT. PAKAI QURAN DAN HADIS MANA.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

TERHEGEH-HEGEH LARI MENINGGALKAN GERAI TEMPAT KAMI MAKAN. SEMUA PELANGGAN PAKAT GELAK......................... LARI TAK CUKUP TANAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

USTAT AKHIR ZAMAN. CUBA BANDINGKAN MULUT USTAT FATHUL BARI DENGAN USTAT AZHAR INI......................... NILAIKANLAH SENDIRI!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

BOLEH BJALANLAH AZHAR. MENYAMPAH DAN MELUAT MELIHAT ANDA!!!!!!!!!!!!!! KEBANYAKKAN KAMI BEGITU !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

TERTANYA-TANYA JUGA. SIAPA YANG GILA SEBENARNYA .......... USTAT INI KATA BN GILA !!!!!!!!!! SIAP GILA.................. ANDAL;AH PUTUSKAN JAWAPANNYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

PADA PG ...............USTAT MULUT C XXXX I INI YANG GILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!!

2 comments:

  1. KEHKEHKEH BAPAK KAFIR MARAH BELIA SOKONG BN SBB BYK AKTIVITI BERFAEDAH DI HBN BERBANDING DIA YG SOKONG BELIA JD PENCACAI LEMBU JALANAN

    ReplyDelete
  2. MEMANG UMNO GILA.

    ReplyDelete

PETA PELAYAR